Poimintoja kotiin x 15

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Ajattelin lähiviikkoina ottaa projektikseni sen yläkerran pienen uudelleen järjestämisen, josta on tullut jauhettua tässä tovi! Sisustusjuttuja siis tulossa taas blogiin, kunhan saan homman vihdoinkin etenemään.. Stay tuned sen osalta! Kokosin tänään yhteistyössä Elloksen kanssa kollaaseihin muutamia sisustuspoimintoja, jotka kiinnittivät oman huomioni.

roosa vohvelikankainen päiväpeite / kuviollinen koristetyynyn päällinen / pöytävalaisinroosa vohvelikankainen tyynynpäällinen / vaalean korallinen tyynynpäällinen

Tuossa on muuten se päiväpeitto, jonka tilaamista joskus harkitsin ja jota nyt tuumailenkin meille. En itse välitä semmoisista paksuista päiväpeitteistä, vaan jos semmoisen meille hankkisin, niin mielellään jonkun tuommoisen ohuemman luonnonmateriaalia.

musta pöytävalaisin / itämainen villamatto / ruosteenpunaiset pyyhkeet / ruskea keittiöpyyhe pellavaa / ruskea esiliina pellavaa

Kun muutama viikko taaksepäin mainitsin, että olen kevään ja kesän aikana tykästynyt hempeisiin sävyihin, alkaa nyt pikkuhiljaa tuumailla myös murrettuja sävyjä. Oikeastaan en ole koskaan ajatellut, että voisin sisustaa vaikka ruosteenpunaisella tai ruskealla, mutta voisi oikeastaan sopia aika kivasti kesän jälkeen? Omalla ostoslistallani on juuri nyt pari uutta pellava-keittiöpyyhettä, niissä olen yleensä aina vuosi toisensa jälkeen hommannut jotain värikkäitä Marimekolta, mutta nyt ajattelin vaihtelun vuoksi katsella yksivärisiä.

vaalea pyyhesetti / vihreä tyynynpäällinen / valkoinen pussilakanasetti puuvillasatiinia / mustavalkoinen matto / seinävalaisin

Jos täytyy sanoa jokin ”sisustusmoka”, mitä meillä harrastetaan, on se ehdottomasti todella epäyhtenäinen pyyhevalikoima. Meidän pyyhkeet ovat suurinpiirtein jokainen eri ja jotain aivan randomeita. Kylppärirempan jälkeen päätin, että ostan meille muutaman yksivärisen, vaalean tai mustan pyyhkeen, joita voi helposti kierrättää, enpä ole yllättäen vielä saanut aikaiseksi 🙂

Koodilla 395438 saatte -30% alennuksen tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta (myös useimmat merkkituotteet ja huonekalut). Koodi on voimassa 30.7 asti.

Pääset selaamaan koko kodin valikoimaa täältä!

 

 

2 vastausta artikkeliin “Poimintoja kotiin x 15”

  1. Moikka! Mä oon aina ihmetellyt miksi ihmiset hankkii just esim. tyynynpäällisiä vuodenaikojen ja trendien värimaailman mukaan. Itse koen sen todellisena tuhlauksena sekä vanhat päälliset vievät turhaa tilaa kaappien perukoilla. Miksi ei hankkisi yhtiä hyviä, joita voi pitää ympäri vuoden? Kirjoitin kommenttini nyt sun postaukseen, koska muistelen, että itse olet kirjoittanut tästä turhanpäiväisestä shoppailusta ja ostat vaan jos on pakko tai oikea tarve.

    1. Hei Tiina! Kiitos kommentistasi ja ehdottomasti hyviä pointteja. En itsekään harrasta esimerkiksi nyt tyynynpäällisten ostamista turhaan, vaan enemmänkin sitä, että ostan juurikin muutamat erilaiset päälliset, joita on helppo vaihdella kausittain. Tarkoitin lähinnä sitä, että päällisillä on mielestäni todella helppo ja vaivaton vaihtaa sisustuksen ilmettä ilman, että tarvitsisi välttämättä uusia koko sisustusta 🙂 Ja tietty postauksen idea oli lähinnä inspiraatio-mielessä tuoda esille omia poimintojani mm. tekstiileistä. Kivaa viikkoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.