23 kuvaa ja tarinaa vuosilta 2011-2015

Jumitan edelleen vanhan koneeni kanssa ja koska en saa siirrettyä tälle kuvia, intouduin selailemaan koneen tiedostoista vanhoja kuvia vuosien takaa, joita löytyy semmoinen noin 10 000 kpl.. Heh. Tervetuloa bloggaajan elämään kun on aivan perushomma, että koneelta löytyy tuhansia kuvia ja iPhonen rullalta vuosien varrelta reilut 50 000 kuvaa. Jep! Koko elämäni viimeisen kymmenen vuoden ajalta on kirjaimellisesti taltioitu iPhonen muistiin 😀 Mutta voi vitsi mitä legendaarisia kuvia täältä koneen arkistoista löytyikään! Täytyy ehkä jatkaa tb-juttuja vielä toisella osalla myöhemmin.

Aivan alkuvuodesta 2011 lähdimme ystäväni Ronjan kanssa Ausseihin, jonne Ronja jäi vaihtoon. Asuin tuolloin vielä Jyväskylässä ja tulimme ennen lentoja yhdeksi yöksi Helsinki-Vantaan Hiltoniin. Tässä ollaan vissiin lähdössä kentälle. Apua tuo Guessin laukku taustalla, se oli ihan lemppari noihin aikoihin ja ostin myöhemmin saman myös mustana, haha.

Nuo Niken trikoot on edelleen käytössä.. Juuri viimeksi tällä viikolla 😀 Ja ps. Aika järkevä kuva!

Ihan jetlageissä jossain Sydneyn Hyde Parkin kupeessa istuskelemassa.

Kun oli coolia pitää UGGseja, vaikka ulkona about +35c… Näytän niin junnulta!! Taidan olla tässä 23-24v.

Okei, innostuin nyt täysin fiilistelemään näitä Aussi-reissun kuvia Sydneystä ja Cairnsistä 😀


Onepiecet oli kuuminta hottia joskus 2012-2013, nämä kuvat taitavat olla kesältä 2013 kun sain blogin kautta Onepiecen, jota sitten kuvailin blogiini. Upeat nuo roskapöntöt takana ja hieno poseeraus 😀 Tämä oli vielä sitä aikaa kun porukka käytti ballerinoja ja noita kilon painavia metallikelloja, joita itsekin hamstrasin aika monta..

Sitten takavuosien työasuja…


En voi uskoa, että jaksoin oikeasti panostaa työpukeutumiseen ja laittautua näin jokaikinen päivä…. Nämä ovat kesää 2013, jolloin jaksoin vielä intoilla Vuittonin reilu vuosi sitten takaperin ostamistani huiveista ja Miu Miun laukut olivat lemppareita. Tuon kesän jälkeen laitoin Vuiskat myyntiin. 

Nyt täytyy sanoa, että on harvinainen otos. Minä ja siideri! Käytiin Tommin kanssa Aussie Clubin terassilla yksillä, haha. Tämä loppukesältä 2013.

Tämä oli meidän eka yhteinen Losien reissu! Pakotin Tommin mm. Rodeo Drivelle, jossa olin itse vähän enemmän intona 😀

Alkuvuodesta 2015 leikkasin ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen otsatukan, joka oli itseasiassa ajoittain todella kiva! Siis silloin kun pituus oli juuri optimaalinen ja tukkaa jaksoi fiksailla. Tuon jälkeen olen muutamaan otteeseen miettinyt leikkaavani uudelleen otsiksen, mutta tietäisin katuvani asiaa viimeistään sitten kasvattaessani sitä pois, joka on todella rasittavaa hommaa.

Tämä on niiltä ajoilta kun kärsin siitä järkystä hiustenlähdöstä 2015, ihme kyllä ei tule kuvasta ilmi. Kuvailin kai tuota ihme pinkiksi suihkutettua latvaa, haha.

Juuri vähän aikaa ennen tätä kuvaa olimme saaneet tietää, että olen raskaana. Muistan, että olin aivan todella väsynyt, pahoinvoiva ja vatsaa turvotti. Ihme kyllä ei näy kuvasta.

 

No, mitäs tuumasitte tb-pläjäyksestä? 😀

 

 

 

10 vastausta artikkeliin “23 kuvaa ja tarinaa vuosilta 2011-2015”

  1. Tosi kiva tämä tb-pläjäys! Olen ollut blogisi lukija noinakin aikoina, joten hauska palata menneeseen kurkkaamaan.

  2. Oon aina tykännyt sun tyylistä. Ihanan persoonallinen! Paljon olen saanut inspiraatiota omaan pukeutumiseen 🙂

  3. Vähän kiva tää throwback postaus! Olin jo melkein unohtanut sen kun ostin sun blogikirppiksestä 2013 yhen niistä metallikelloista. 😀 Marc Jacobsin kultasen, jossa oli niitä pieniä timantteja kellotaulun ympäri.. Siis se oli muutaman vuoden ihan mun lemppari! Muistan et ihastelin silloin sun kellokokoelmaa. 😀 Ja just itellä kans tollaset isot kellot ja varsinki Tory Burch ballerinat oli kyllä kovaa huutoa niihin aikoihin, hah. 😀

    1. Haha! Joo toi kellovillitys oli kyllä ihan överi! Ja hei muistankin sen kultaisen kellon, ihana jos siitä oli pitkään iloa <3 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.