Kesälomajuttuja taaperon kanssa

Yhteistyössä: Jollyroom.fi (kuvien tuotteet saatu)

Kesälomamme yhdessä pikkuisen kanssa alkaa tulla päätökseen, mutta olemme yrittäneet mahduttaa näihin viikkoihin kivoja juttuja ja mukavaa tekemistä. Harmi, etteivät säät ole olleet oikein puolellamme tällä kertaa, mutta eipä se ole tekemistä estänyt.

Mitä kaikkea olemme tehneet lomalla?

 

Torstaina kävimme luonnontieteellisessä museossa, jossa poika pääsi ihmettelemään pääkalloja (iiik), isoja dinosauruksia ja vaikka mitä eläimiä. Kerta oli ensimmäinen myös itselleni Helsinkin luonnontieteellisessä ja tykkäsin hurjasti! Pienenä olin aivan hulluna luonnontieteellisiin museoihin ja noh, tykkäsin museoista yleisesti, varsinkin Tukholman Tekniska Museet oli yksi suosikeistani, vähän ehkä Heurekan tyylinen. Ja siitä puheenollen olisi tarkoitus vielä loppukesän aikana käydä Heurekassakin 🙂

Olemme käyneet kirjastossa pariin otteeseen lukemassa ja lainaamassa kirjoja, ensi viikolla olisikin taas tarkoitus mennä. Poika on poiminut itse hyllystä valitsemansa kirjat, eikä ole tullut edes huteja! Lainatut kirjat ovat olleet ahkerassa selailussa usean kerran päivässä ja löysinpä itsekin muutaman kiinnostavan kirjan luettavaksi.

Ajeltu uudella sähköautolla ainakin kahdesti jokaikinen päivä sen jälkeen kun tuon saimme. Jos mietitte syntymäpäivälahjaa esimerkiksi autohullulle 3-vuotiaalle, voi tuo olla maailman paras valinta 😀 Tuo meidän auto on tämä Toyota Tundra, jonka valitsimme siksi, että siihen mahtuu kaksi ajajaa ja on kauko-ohjattavissa, joka on suuri plussa mikäli lähtee kotipihaa kauemmaksi. MP3- ja USB-liitännän avulla saa autoon myös omat musat soimaan. Olimme itsekin aivan ällikällä lyötyjä tuosta! Kuinka huvittavaa seurata kun pieni ajelee aivan tohkeissaan ja ylpeänä omalla autollaan. Hän muuten osaa jo itse parkkeerata auton autotalliin, haha.

Tuumailimme ennen valintaamme montaa eri sähköautoa ja olimmekin miettinyt hankintaa jo ennen tämän yhteistyön vahvistumista. Emme noin yleisesti osta kovin usein uusia leluja, poika leikkii pääasiassa tietyillä lemppareillaan ja on niiden suhteen todella valikoiva. Täytyy kuitenkin sanoa, että tämä on ollut pojalle ehdottoman mieleinen lahja, enkä muista tämän olleen aikaisemmin oikeastaan mistään niin intona, että kiirehtii aamulla sängystä ylös päästäkseen ajamaan 😀 Pakko suositella, että Jollyroomilla on aivan loistava valikoima sähköautoista!

Tommin mielestä autosta kuuluu ottaa tämmöinen kuva, joten otin 😀

Leikkipuistoissa olemme myös käyneet leikkimässä, samoin käppäilemässä keskustassa asioilla, jossa pieni on maailman eniten innoissaan kaikista mahdollisista kulkupeleistä ja työkoneista, joita sattuu bongaamaan. Junalla, bussilla ja raitiovaunulla kulkeminen on aivan parasta.

Meidän aamupäivien kävelylenkit hauvojen kanssa ovat ihan pojan lemppareita. Välillä saattaa tulla pieniä uhmisraivareita kesken matkan, jos esimerkiksi vaihdamme suuntaa, mutta kävelylenkit koirien kanssa sujuvat jo huomattavasti paremmin, kuin esimerkiksi viime kesänä. Loppukesästä pitäisikin vielä tehdä metsäretki pienen kanssa ja ottaa niistä tapa. Itse tykkäsin pienenä aivan hurjasti käydä metsäpoluilla kävelemässä 🙂

Meidän aikaisempi UV-asu alkoi maailmanympärysmatkalla käydä pieneksi, joten uuden asun hankinta oli ajankohtaista. Tuumailin alkuun kaksiosaisen puvun ja tuon yksiosaisen haalarin välillä, kunnes päädyin yksinkertaisuuden vuoksi tuohon yksiosaiseen, joka on tämä Nordbjørnin UV-asu hatulla, jossa on aurinkosuoja 50+. Sandaalit taas ovat nämä Luca & Lola:n sandaalit.

Pojan oma tuoli terassille on tämä Woodiin klassinen aurinkotuoli.

 

Mitäs te olette tehneet kesälomalla? ✨

 

 

2 vastausta artikkeliin “Kesälomajuttuja taaperon kanssa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.