Turvallista maksamista ja mitä shoppailen verkossa?

Kaupallinen yhteistyö: Pivo

Nettishoppailu on nykypäivän ikkunashoppailua ja myönnän tekeväni myös itse valtaosan ostoksistani verkossa. Enimmäkseen siksi, koska koen sen huomattavasti mieluisampana, kuin ruuhkaisissa ostoskeskuksissa ja tavarataloissa juoksemisen. Pidän siitä, että voin tehdä ostokset kotisohvan rauhassa, silloin kun se minulle itselleni parhaiten sopii. Kotisohvalta shoppailu ei katso aikaa, säätä tai sitä, teetkö ostokset vaikkapa pyjamassa, heh. Sopii siis erinomaisesti tämmöiselle kotihiirelle!

Mitä sitten yleensä ostan verkosta? Varaan netin kautta lentoja ja hotelleja, sekä pääasiassa ostan verkosta kodintuotteita, käsityötarvikkeita, kenkiä ja vaatteita, silloin kun näille tulee tarve. Vaikka pyrinkin ostamaan esimerkiksi omani ja poikamme vaatteet pääasiassa käytettynä, tulee silti aina väistämättä eteen jotain juttuja, joita ei käytettynä löydä. Pienen jalkani vuoksi on kenkien löytäminen hankalaa aina ja usein uppoudunkin selailemaan nettikauppoja juuri kenkiä etsiessäni. Ja täytyy myöntää, että myös kodintuotteiden ihailu ja Tori.fi:n selailu ovat vakkaripuuhaani, vaikka nyt en aina mitään ostaisikaan.

Asia, joka verkko-ostamisessa kieltämättä välillä risoo, on verkkopankki-tunnistautuminen ostohetkellä, joka vaatii sen, että sinulla on maksukortin lisäksi myös verkkopankkitunnuksesi saatavilla varmennusta varten. Toki, turvallisuus on itselleni tärkeä asia verkkoshoppailussa ja varmennuksiin on siis tietysti syynsä, mutta myönnän kyllä, että luottokorttinumeroiden näpyttely ja sen perään pankin tunnuslukujen kanssa säätämisen olevan ajoittain hieman ärsyttävää. Entä jos koko maksuprosessin hoitaisi helposti saman sovelluksen kautta, ilman verkkopankkivarmennuksia ja maksukortin numeroiden näpyttelyitä?

Kirjoittelin aikaisemmin Pivon kaverimaksamisesta, jonka olen kokenut omaa arkeani helpottavaksi esimerkiksi perheen tai kavereiden kesken kuluja jakaessa. Kaverimaksamisen lisäksi toimii kotimainen Pivo maksuvälineenä tuhansissa verkkokaupoissa. Pivo on maksamisen sovellus, joka soveltuu kaikkien pankkien asiakkaille. Verkkomaksaminen on Pivon kautta helppoa ja nopeaa. Valitset verkkokaupassa maksutavaksi Pivon, jolloin voit vaivatta maksaa ostoksesi turvallisesti millä tahansa Pivoon liittämälläsi maksukortilla yhdellä sormen pyyhkäisyllä.

Maksaessasi Pivolla ei  maksukorttisi tietoja joudu koskaan myyjän tai kolmansien osapuolten haltuun, mikä tekee verkkomaksamisesta entistäkin turvallisempaa. Maksutietojen vuotaminen onkin nykyajan riesa ja olen itsekin joutunut useaan otteeseen uusimaan luottokorttini juuri siitä syystä, että on ollut epäily korttitietojen joutumisesta vääriin käsiin. Kortin vaihtaminen taas on itsessään aikaa vievää kun uudet tiedot joutuu aina syöttämään useaan eri sovellukseen tai suoratoistopalveluun. Tästä syystä olenkin itse nykyään todella kriittinen sen suhteen mihin suostun luottokorttini tietoja verkossa syöttämään. Juuri tästä syystä onkin erityisen tärkeää kiinnittää huomiota siihen, että shoppailee turvallisesti, verkossakin.

Yksi Pivon kautta käytettävistä sovelluksista on CityShoppari, joka on ollut ahkerassa käytössä myös itselläni useana vuonna. CityShoppari tarjoaa rahanarvoisia etuja moneen makuun. Muotia, matkailua, kauneuspalveluita, joogaa, ravintoloita ja paljon muuta. Monet eduista ovat nykyisin hyödynnettävissä juurikin myös verkossa. CityShoppari on maksuton OP:n omistaja-asiakkaille, muut saavat tuhannet edut käyttöön vuodeksi 9,90 eurolla. Omia suosikkejani eduista ovat esimerkiksi Tallink Siljan, Viking Linen risteilykupongit, Yoga Nordicin joogaedut, -20% alennus Ruohonjuuren normaalihintaisista tuotteista, sekä useat ravintola- ja kahvilaedut ympäri Suomen.

Itse pidän Pivosta raikkaan visuaalisen ilmeen lisäksi erityisesti sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Käyttö on helppoa ja selkeää, olenpa muuten ladannut Pivoon itselleni myös profiilikuvan! Mielestäni pienet asiat tuovat lisää käyttömukavuutta sovelluksiin 🙂

 

Eikö puhelimestasi vielä löydy Pivoa? Voit ladata sovelluksen maksutta esimerkiksi täältä!

 

 

4 vastausta artikkeliin “Turvallista maksamista ja mitä shoppailen verkossa?”

  1. Tarttee vilkaista Pivoa enemmän, en ole jaksanut keskittyä. Toisaalta, oman maksukortin varmennut on puhelimessa muutenkin koska oma pankki luopui aikaa sitten kaikista noista paperisista jutuista. Onneksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.