Kesäihon hoitorutiini ja kollageenikuurin tuloksia

Kaupallinen yhteistyö: Oslo Skin Lab

Kirjoittelin ensimmäisiä kokemuksiani Oslo Skin Labin kollageenijauheesta heinäkuun puolella, noin neljän viikon testijakson jälkeen. Lupasinkin raportoida edelleen kuurin edetessä ja tänään kerronkin lopputulemaa 8 viikon käytön jälkeen. Aurinkoisen kesän jäljiltä kaipaa iho erityisesti kosteutusta ja huolenpitoa. Kesäkuukaudet ja alkusyksy ovatkin erinomainen ajankohta kollageenikuurille, hoitamaan ihoa pian alkavan kuivan syyskauden varalle. Vaikka auringolla onkin myös terveyshyötyjä, vaikuttaa UV-säteily ihoon kuivattamalla ja aiheuttamalla juonteita. UV-säteily häiritsee ihon luontaista kollageenintuotantoa, joka taas näkyy ihossa kuivuutena ja ihon vanhenemisena. Näin kesän jäljiltä on monen iho varmasti hemmottelun tarpeessa auringossa ja merivedessä vietettyjen päivien jäljiltä.

Luotan itse ihonhoidossa siihen, että ihoa tulee hoitaa huolella, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Panostan itse laadukkaisiin ihonhoidon tuotteisiin, mutta käytän arjessani myös valmisteita, jotka hoitavat ja vaikuttavat ihon kuntoon sisältäpäin. Myös riittävä nesteytys ja tasapainoinen ruokavalio ovat avaintekijöitä terveeseen ja kauniiseen ihoon. Olen aina juonut paljon vettä, mutta täytyy todeta, ettei sekään yksinään tepsi niihin tarpeisiin, joita omalla kolmekymppisellä ihollani on. Testijakson aikana olenkin todennut kollageenijauheen mieluisaksi ja tuotteeksi, joka omalla kohdallani ehdottomasti toimii. Nykyään onkin kollageenijauhe osana päivittäisiä kauneudenhoitorutiinejani.

The Solution Anti-Wrinkle Collagen sisältää tyypin 1 hydrolysoitua kollageenia, jonka on todettu kaksoisokkouteuissa tutkimuksissa vaikuttavan suotuisasti ikääntymisen merkkeihin ihossa. Maustamaton ja annospussitettu jauhe on helppo annostella juoman, smoothien tai ruoan sekaan. Olen itse aina sekoittanut annospussin lasilliseen vettä, johon se liukenee helposti, eikä maistu miltään. The Solution toimii sekä ennaltaehkäisevänä, että juonteita vähentävänä tuotteena. Kehon luontainen kollageenintuotanto lähtee vähenemään radikaalisti noin 25:n ikävuoden jälkeen, joten kollageenilisää suositellaankin kolmekymppiselle iholle ikääntymistä ennaltaehkäisevänä valmisteena.

Myönnän miettineeni kuurin alussa, että mahtaakohan tuote toimia minulla, vaikka olinkin kuullut tutuiltani positiivisia kokemuksia. Päätin, että lähden testijaksolle kriittisen avoimin mielin ja täytyy todeta, että yllätyin kuurin suhteen todella positiivisesti. Ensimmäisten neljän viikon käytön jälkeen huomasin pienten juonteiden selvää silottumista, ihon kosteustasapainon paranemista ja kiinnitin huomiota myös reisien alueen selluliittiin, jonka olin huomannut siloittuneen aavistuksen kuurin aloittamisen jälkeen. Entä mitkä ovat sitten fiilikset nyt 8 viikon käytön jälkeen?

Huomaan ihon kosteustasapainon ensinnäkin parantuneen huomattavasti. Ihoni ei ole ollut kuurin aikana läheskään niin kuiva, mitä normaalisti. Olen huomannut tämän siitä, ettei öljyillä ole tarvinnut lotrata läheskään niin paljoa ja iho on ollut kosteutetumpi kevyemmillä kasvovoiteilla, mikä ei kesäisin tosiaankaan ole normaalitilanne. Kasvojeni iho tuntuu myös kimmoisammalta, kuin mitä ennen kuurin aloitusta. Samoin nuo aikaisemmin mainitsemani juonteet ovat myös pysyneet loitolla myös kuurin edetessä. Juonteiden tasoittumista olen huomannut erityisesti otsan alueella ja silmänympärysten seudulla. Myös reisien selluliitti on mielestäni vähemmän näkyvää, mutta selkeimmät tulokset olen huomannut ehdottomasti kasvojen ihossa. Lopputulemaa: Itse olen huomannut eron kuurin aikana.

Mikäli kollageenikuurin testaaminen kiinnostaa tai on ollut mielessä, sain teille jakoon edun, jonka hyödyntämällä saat ensimmäisen paketin The Solutionia hintaan 14,30€. Voit hyödyntää edun täällä!

 

Kuuluuko kollageenijauhe teidän kauneusrutiineihin? ✨

 

 

Yksi vastaus artikkeliin “Kesäihon hoitorutiini ja kollageenikuurin tuloksia”

  1. Olen nähnyt kuvia henkilöistä, jotka kokeilevat Collagenin tehoa. Henkilöt ovat aina aika nuoria, heillä ei ole vielä ryppyjä! Miten on, mahtaako tehota vanhoille naisille?? Kertokaa joskus siitä julkisesti! Olen 80-vuotias, minulla on jo ryppyjä, ei paljon, minulla on onneksi aina ollut hyvä iho. Ihoani ei tarvitse paljoa hoitaa, mutta käytän mielelläni Collagen-tuotetta. Haluan kokeilla, jos se auttaa, niin että ihoni ei tulisi aivan täyteen ryppyjä. Toivon kuitenkin, että mainostatte tuotetta iäkkäille, jos se kuitenkin on tarkoitettu vanhenevan ihon hoitoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.