Tulevana syksynä aion..

Postaus sisältää kaupallisen linkin

Tsiisus mikä maanantai-jumitus tänään! Koleammista elokuun päivistä huolimatta lupaan, etten aivan vielä suostu heittäytymään syysmoodiin. Silti ajattelin tänään listailla muutamia tavoitteitani syksylle. Mitä odotan syksyltä ja mitä tavoitteita asetan itselleni tuleville kuukausille? Sekavat ajatukset, joita minulla vielä aikaisemmin kesällä oli syksyn suhteen, ovat vihdoinkin selkiytyneet työasioiden saralla ja olen todella innoissani alkavasta osa-aikatyöstä! Oma elämäni tuntuu noudattavan aikalailla samanlaista sykliä vuodesta toiseen, syksy on tarkoittanut minulle oikeastaan aina ”uuden alkua” nimenomaan työrintamalla.

Hassua, että yhtä työpaikkaa lukuunottamatta olen nimittäin aloittanut aivan jokaisen työni juurikin elo-syyskuussa, joten siinä mielessä tuntuu tämä todella tutulta jutulta. (Ja heh, silloinkin kun vaihdoin tehtäviä pankin sisällä, sijoittuvat nämäkin juuri näihin samaisiin kuukausiin :D) Selkeästi syksy on omalla kohdallani siis oikea aika uusiin haasteisiin töiden suhteen.

Mitä asioita olen laittanut tavoitteeksi tulevalle syksylle?

 

Aloittaa pitkästä aikaa säännöllinen jooga. Olen pääasiassa joogaillut YogaNordicilla ja Shalassa, mutta kuulisin mielellään suosituksia kivoista joogapaikoista Helsingissä! Haluaisin mennä pitkästä aikaa bikramiin, mutta myös rauhallisemmat ja meditatiivisemmat tunnit kiinnostavat syksylle. Ah ja niin, pilates! En ole käynyt aikoihin pilates-tunnilla, täytyypi tässä lähiviikkoina mennä. Viime kuukaudet olen keskittynyt kuntosaliin ja lenkkeilyyn, syksyn tullen kaipaa myös astetta rauhallisempia treenimuotoja ja ennen kaikkea hot joogan lämpöä!!

Pyrkiä taas panostamaan enemmän meditoimiseen ja yleisesti henkiseen hyvinvointiin. Haluaisin vihdoinkin mennä sinne äänimaljatunnille, josta kirjoittelin jo ikuisuus sitten. Nyt itseasiassa bongasin erään paikan, jossa käsittääkseni pidetään äänimaljahoitoja. Täytyy tänään tutkailla tarkemmin. Äänimaljaterapia on ihanaa!

Kun olen pikkuhiljaa saanut käsitöiden osalta pop-up-urakat sun muut päätökseen, haluan syksyllä panostaa ehdottomasti enemmän taas jakamaan teille kivoja neule- ja virkkuuohjeita. Enpä ole aikoihin ehtinyt tehdä itselleni ainuttakaan juttua, kun nuo tilaustyöt ja muut myyntiin menevät tuotteet ovat vieneet niin paljon aikaa. Pojalle tosin neuloin viime viikolla villapipon. En vielä tiedä, onko syksylle tulossa virallisesti mitään pipomallistoa. Tuskin ainakaan mitään kovin suurta, mutta jos innostun, niin saatan väkertää jonkin aivan pienen, muutaman erilaisen pipon exclusive-erän. Syksyisen neulepaidan työstämisen aion aloittaa lähiviikkoina. Juuri eilen mietin sävyjä ja tuumasin, että seuraavaksi lähtee tekoon harmaa tai nude villapaita. Jos teillä on mielessä jotain käsityöideoita, joihin toivoisitte minun perehtyvän, niin saa ihmeessä ehdottaa!

Sijoittaa. Tein kesän aikana muutoksia sijoituksiini ja olen taas vaihteeksi innostunut osakesijoittamisesta. Pidin ystävälleni pienen ”sijoituskoulun”, jonka jälkeen tämäkin innostui ihan täysillä mukaan ja avasi tilin Nordnetiin. Nyt olemmekin pitäneet melkein päivittäin Whatsappin välityksellä sijoituskatsauksia. Ostimme nimittäin Beyond Meatin osakkeita ja nyt jännäilemmekin, että miten kurssin käy hurjan nousun jälkeen 😀 Keväällä intouduin Nordnetin rahastovalikoimasta, Nordnet Smart 15-rahaston lisäksi säästän JP Morganin US Technology A-rahastoon, josta on tähän mennessä tullut sijoituksille yli 6% tuotto. Keinolihan lisäksi on teknologia ehdottomasti se juttu omassa sijoitussalkussani, jonka tuottopotentiaaliin uskon 😀 Voisin tässä jossain välissä tehdä pitkästä aikaa sijoitusaiheisen postauksen ja käydä läpi viime kuukausien ostoja, sekä osake-himotuksia!

Tähän väliin muutama sana tästä asusta. Tuo nahkahame löytyi nimittäin viime viikolla UFF:ilta 15 eurolla ja olin aivan superinnoissani löydöstä! Uusi mallisto oli tullut juuri maanantaina ja löytyi vaikka mitä ihanaa. Hassua, että olen ostanut nuo Niken SB:t jo kymmenen vuotta (!!!) sitten ja ovat edelleen yhdet lemppari-tennareistani 🙂 Toivottavasti vietetään hamekelejä vielä pitkään!

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä. Panostaa yleisesti mielekkäisiin juttuihin, sekä pyrkiä pitämään selkeät rajat työn ja vapaa-ajan välillä. Tätä itseasiassa painotettiin juurikin kanavoinnissa ja tiedostan itsekin seikan olevan heikkouteni, koska saatan uppoutua työjuttuihin tuntikausiksi ja juuri tämän rajan vetäminen on aikaisemmin ollut haaste. Onneksi olen kantapään kautta harjaantunut tässäkin seikassa ja vaikka yrittäjänä onkin tottunut siihen, että työt ovat varsin läsnä, pitää välillä osattava myös relata. Ja niin, jonkin uuden harrastuksen haluaisin ehdottomasti aloittaa syksyn aikana!

 

 

Tsemppiä uuteen viikkoon! 💎

 

Kuvat Jutta

 

2 vastausta artikkeliin “Tulevana syksynä aion..”

  1. Aivan ihana tuo hame! <3 Näyttää upealta siulla ja kokonaisuus on muutenkin ihan kymppi. ^^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.