Tällä viikolla olen…

Tämä viikko on hujahtanut melko aktiivisissa merkeissä. Tiistaina olin valmentamassa esimieheni kanssa vaikuttajamarkkinoinnista, keskiviikkona pitämässä asiakkaalle workshopia, eilen tapaamassa asiakasta ja vaikka mitä muuta. Ja iik, tuo tiistain valmennuksen presis oli muuten ensimmäinen aikoihin ja olin aluksi siitä ehkä aavistuksen kauhuissani. Osaan kyllä luennoida ja kuulen aina palautetta sitä, ettei esiintymisjännitys näy ulospäin, mutta esiintyminen suurelle yleisölle on itselleni edelleen yksi horror-momenteista. Kun siis puhutaan kymmenistä tai sadoista kuuntelijoista, siihen verrattuna oli tämän viikkoinen vielä aivan lastenleikkiä ja btw tosi kivaa, heh.

Näiden kolmen viikon aikana olen ollut kyllä aivan intona töissä. Tekemisen vaihtelevuus, inspiroituminen ja haastavuus sopivissa määrin ovat itselleni tärkeitä juttuja työssä. Toki myös se, että saa itse vaikuttaa tekemiseensä ja äänensä kuuluviin ilman, että jokaista ideaa torpataan huonona (vain koska vastapuoli ei ehkä vain tiedä asiasta tarpeeksi) tai byrokratian kynnykselle heti alkuunsa, näitäkin on tullut koettua työelämässä ja varsinkin suurimmissa yrityksissä on omaan tekemiseen vaikuttaminen (tai siis enemmänkin se, ettei siihen ole voinut vaikuttaa) huomattavasti vaikeampaa. Toki on fakta, ettei suuressa organisaatiossa yksinkertaisesti ole mahdollista, että jokainen tekisi omat säännöt omalle tekemiselleen. Itseäni turhauttaa eniten työssä tilanne, jossa asiat junnaavat ja seisovat itsestäni riippumattomista syistä. Tai juuri se kun haluaisit edistää asioita ja tehdä niistä toimivampia, mutta se ei ole mahdollista. Onko teille tärkeää se, että on mahdollisuus vaikuttaa omaan tekemiseensä?

Eniten takaisin osittaisiin päivätöihin palussa jännitti juurikin aikaiset aamut uhmaikäisen taaperon kanssa tai yleisesti se, kuinka kiireisiä ja kaoottisia meidän aamuista taas tulee. Jotenkin muuten hassua puhua jatkuvasti ”paluusta töihin”, aivan kun en olisi ennen tätä tehnyt koko vuonna mukamas mitään, hehe. Täytyy kuitenkin todeta, että aamut ovat menneet todella kivuttomasti, vaikkakin havahdun aamu toisensa jälkeen siihen, että juoksen hiki valuen pysäkille tai juna-asemalle. Aamuisin tulee nykyään aina kiire. Nyt kun miettii niitä aamuja joskus muinoin kun piti huolehtia vain itsestään ja siitä, että käytit koirat ulkona, niin oli kyllä melkoisen paljon helpompaa. Tähän väliin täytyy mainita myös ne tulevat haalarikelit ja säkkipimeät aamut, joita innolla odotan (NOT) tuon aamu-unisen lapsukaisen kanssa.

Lähdemme tänään tosiaan sinne Tukholman risteilylle, jee! Päätin olla hurja ja jättää läppärin kotiin, en edes muista milloin olisin ollut jossain enemmän kuin yhden yön ilman läppäriä mukana. En varmaan vuosiin, haha. Varasin myös alkuviikosta meille pojan kanssa sen syysreissun Pyhä-Luostolle, majoitusta en tosin ole vielä lukkoon ja täytyypi vielä tuumailla sitä. Ja hei arvatkaa, meillä on tosiaan nyt suunnittelun asteella myös koko perheen reissu Ivaloon, josta olen NÄIN INNOISSANI! Ensi viikolla kuitenkin risteilypostausta ja raporttia ehkä myös buffa-ähkyistä. Saa nähdä hairahdanko taas ketodietiltä herkkujen edessä 😀 Kivaa myös päästä ensimmäistä kertaa ikuisuuteen kiertelemään vähän kauppoihin. Ihan kamalasti en ajatellut shoppailla, mutta joitakin juttuja olen listannut syksyn hankintalistalle, kuten uudet lenkkarit, farkut ja nilkkurit. Saa nähdä löytyykö mitään.

En tiedä kuinka paljon teitä kiinnostaa nämä työaiheiset postaukset? Toivotteko näitä lisää? Jos teitä kiinnostaa, niin voisin jossain välissä tehdä esimerkiksi postauksen työpäivästäni?

 

Kivaa viikonloppua! ✨

 

Kuvat Jutta

 

4 vastausta artikkeliin “Tällä viikolla olen…”

 1. Moikka Iines, mua kiinnostaa työjutut! Olen itse aika uusi työelämässä, tai en ehkä uusi mutta uusi alallani kun juuri valmistuin heinäkuussa. Sain heti työpaikan pienestä organisaatiosta jossa voi vaikuttaa paljon omiin tekemisiin.

  Mua kiinnostais postauksia tästä aiheesta ja miten ottaa niin sanotusti homma haltuun ja miten määritellä mihin ryhtyy. Ja myös esim sun työpäivän kulusta. Kun tämä positio on tosiaan minulle ihan uusi, olen ennen ollut työpaikoissa joissa työtehtävät todella rajoitettuja.

  Kivaa viikonloppua! 🙂

  1. Kiva kuulla!! Ja onnea hurjasti valmistumisen johdosta ja uudesta työpaikasta <3 Voisin vaikka jossain vaiheessa tehdä my day-postauksen työpäivästä. Ihanaa viikkoa 🙂

 2. Tukholma on mun ihan lemppari kaupunkeja 🙂 Oon laittanu blogiini muutamia tärkppejä, mitä me on poikaystäväni kanssa siellä tykätty tehdä ja missä syödä ja kahvitella:
  https://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa/vinkit-tukholmaan-meidan-matkan-parhaat-ravintolat-kahvilat-ja-terassi/
  https://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa/mita-tehda-tukholmassa-parhaat-museot-ja-nahtavyydet-meidan-matkalta/
  Toivottavasti teilläkin on ihana reissu!<3 Oli taas kiva lukea kuulumisistasi!:)
  Ida Kotona kuapungissa -blogista

  1. Hei kiitos! Hittolainen kun en ehtinyt saada vinkkejä ennen reissua, täytyy ehdottomasti pistää korvan taakse seuraavaa Stokiksen reissua silmällä pitäen 🙂 Ihanaa viikkoa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.