Aamun mietteitä ja matkahaaveita

Arghh! Ai mitä kuuluu tänne? Ihan kamala räkätauti!! Olin pari päivää kotona parantelemassa tätä järkkyä flunssaa, joka toivon mukaan pian hellittää ja sain vihdoin eilen äänenikin ainakin osittain takaisin. Harmittaa, että todella hyvin edennyt treeniputkikin katkesi tähän sairasteluun. Jos jotain positiivista täytyy keksiä, niin rakastan yli kaiken pyjama-toimistopäiviä! Olen päiväsaikaan tehnyt työhommia, toissailtana katsoimme vihdoin Love Islandin finaalin (mun suosikkipari voitti!!) ja aloin hetken mielijohteesta neuloa pojalle villapöksyjä koluttuani hieman lankavarastojani kotona. Ainiin ja leivoin myös keto-mustikkamuffineja, joiden ohjeen olen jakanut täällä. Mies ei aikaisemmin ole innostunut keto-leivoksistani edes sen vertaa, että olisi halunnut niitä maistaa, mutta yllättyi kuinka hyviä nuo muffinit olivat. Kyllä, hyvää voi leipoa myös ilman sokeria ja vehnää!

Mulla on taas vaihteeksi ollut pieniä hankaluuksia saada pieni herra ylös aamuisin. Ja eipä tosin mikään ihme, nythän nämä pimeät ja kylmät aamut vasta alkavat tehdä tuloaan. Enpä ole aina itsekään ollut aivan niin pirteä kuudelta herätessäni. Nukun syksyisin ja talvisin todella sikeästi pimeässä ja viileässä, mutta toki myös se sängystä ylös pääseminen on ajoittain pieni haaste. Vanhojen reissukuvien selailu ja yleisesti tulevien matkasuunnitelmien miettiminen ovat oma inspiraation lähteeni sateisiin syyspäiviin.

Tuumaillaan juuri perheen yhteistä reissua ensi vuoden alkupuolelle. Tuolloin meillä tulee itseasiassa vuosi täyteen edellisestä koko perheen voimin vietetystä lomasta, joten jo aikakin viettää kunnolla yhdessä perheenä muutenkin kuin vain iltaisin ja viikonloppuisin. Kohteet ovat vielä hieman auki, olemme pohtineet alustavasti (yllättäen) Kaliforniaa, johon voisi yhdistää Havaijin tai sitten Uutta-Seelantia, johon haluaisin yhdistää viikon reissun Cookinsaarille tai Samoalle, jotka molemmat ovat pitkäaikaisia saarihaaveitani. Täytyy lähiviikkoina kunnolla tutkailla näiden saarivaihtoehtojen eroja. Vaikka Samoa on ollut jo vuodet yksi matkahaave-kohteistani, jostain kumman syystä olen nyt ehkä jopa intoillut enemmän Cookinsaarista. Saa nähdä mihin nyt sitten loppupeleissä reissua varataan ja muuttuuko kohde vielä näistä vaihtoehdoista johonkin.

Tilasin juuri uusia villasukka-lankoja ja yksi suunnitelmani syksylle on neuloa aivan pirusti villasukkia meidän perheelle, haha. (Ja niin, koska villasukkia ei vain yksinkertaisesti voi koskaan olla liikaa..) Täytyy ensi viikolla käydä katsomassa jos kirjastosta löytyisi joku kiva villasukkien ohjekirja, haluaisin nyt pikkuhiljaa kokeilla niissäkin vähän haastavampia malleja. Jos teillä on linkittää jotain kivaa ohjetta vähän erikoisempiin villasukkiin, niin saa ihmeessä laittaa tulemaan!

Lähden nyt tämän yskäni kanssa päiväksi messuilemaan. Tulkaa moikkaamaan jos törmäillään! 🙂

 

Näillä ajatuksilla ja hieman kevyemmällä postauksella perjantaihin.

 

Ihanaa viikonloppua ✨

 

 

6 vastausta artikkeliin “Aamun mietteitä ja matkahaaveita”

  1. Mä tykkään raidoista ja palmikoista ja sit jotain pieniä yksityiskohtia esim. resoriin tms. Yleensä päädyn soveltamaan jotain ohjetta tai kehittelen oman koska yleensä ei oo sitä lankaa mitä ohjeessa. 🙂

  2. Mä olen pitkään haaveillut reissusta Uuteen-Seelantiin ja Kaakkois-Aasiaan ja tajusin vasta joku aika sitten, että nuo saarethan on ihan siinä vieressä. Olisko sulla hyviä vinkkejä saarihyppelyyn? Välimatkat taitaa olla niin pitkiä, että lentäminen on ainoa fiksu ratkaisu.

    1. Joo Uudesta-Seelannista kannattaa ehdottomasti tehdä saarihyppelyä noille! 🙂 Moni saarista on Uuden-Seelannin hallinnon alla (esim juuri Cook Islanda ja Niue) ja Air New Zealand lentää kätevästi 🙂 Ja tosiaan veikkaan, että lentäminen on yksinkertaisin vaihtoehto, olisi tosin mielenkiintoista myös tutkailla muita vaihtoehtoja! Mun saarihyppely-unelma on vielä haaveilun ja alustavan suunnittelun asteella, mutta seuraavaksi olisi tarkoitus tutkailla, että minkälaiset yhteydet noiden saarten välillä on. Itsekin olen tuumaillut, että mikä mahtaisi olla paras / edullisin tapa jos haluaisi joskus käydä esim. viidellä eri saarella, koska ei tosiaan mitään järkeä lentää aina Aucklandin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.