Koottuja ajatuksia viikon varrelta

Olen yrittänyt useampana aamuna tällä viikolla raapustella tänne jonkin sortin kuulumisia, mutta yllättäen olen ollut jotenkin aivan koomassa. (Onneksi pian loma!!) Sain Lapin reissun jälkeen aivan kamalan flunssan, jonka vuoksi olin viime viikolla pari päivää sänkypotilaana. Meidän naperokin oli juuri ennen Lappiin lähtöä kamalassa flunssassa ja sai sitten vielä jonkun uuden pöpön palattuamme kotiin. En edes enää pysy kärryillä siitä, kuinka monta tautia meidän perheessä on tämän syksyn aikana jyllännyt :/ Nyt kuitenkin jo paremmalla tolalla, vaikka sitkeä yskä vielä minua ja poikaa vaivaakin vielä.

Nyt kun olen jotenkin innostunut näiden arkisempien puhelinkuvien kanssa, spämmään näitä sitten oikein huolella. Joku on jo jonkin aikaa tökkinyt asukuvien suhteen ja luonnoksissa on varmaan tällä hetkellä yli viidet asukuvat jemmassa julkaisematta, koska en vain ole kokenut, että ne olisivat jotain mitä juuri nyt haluaisin kuvilta. Välillä siis mennään näillä puhelinkuvilla ja toisaalta on niitä toivottukin.

Olen niin iloinen tulevasta joululomasta, vaikkei itse joulu nyt ihan kamalasti innostakaan. Nukuin viime yön aivan ennätyshuonosti reilun 3 tunnin unisaldolla ja tässä aamukahvia silmät ristissä hörppiessäni haaveilen ensi viikon vapaista. Huomenna alkaa siis reilun kahden viikon loma, enkä muista milloin olisin viimeksi ollut näin virallisesti lomalla, ilman mitään hoidettavia hommia ja deadlineja? Lomalla ajattelin uppoutua ennen kaikkea meidän reissusuunnitteluun. En enää edes muista mitä olen tänne sepustanut viimeksi meidän kevään reissusuunnitelmista, mutta koko kuvio on varmasti jokseenkin sekavan epämääräinen.

Saimme nyt kuitenkin vihdoin varattua lennot perhereissulle ja päädyimme kaiken vaiheilun jälkeen kuitenkin Uuteen-Seelantiin, jossa siis vietämme tulevan maaliskuun! Maailman pisin lentoreitti hieman jännittää, mutta mielenkiintoista nähdä mitä siitä tulee. Ensin mietimme yhden ja kahden vaihdon välillä, koska emme aikaisemmin ole lentäneet näin pitkää etappia yhteen putkeen lapsen kanssa. Normaalisti en ikinä haluaisi vapaaehtoisesti ylimääräisiä lentoja, vaan mahdollisimman suoran reitin, mutta pienen lapsen kanssa näitä kuitenkin ajattelee hieman eri vinkkelistä. Pitkään tuumailtuamme päädyimme Qatarin reittiin, joka oli sekä edullisin, että myös kokonaislentoajaltaan optimaalisin.

Työn alla on parhaillaan chunky-neulepaita merinovillasta!

 

Seuraavaksi täytyykin siis tuumailla sitä saari-piipahdusta, joka olisi tarkoitus tehdä reissun yhteydessä. Tommin heiniä on tuumailla Uuden-Seelannin etapit, koska en ole itse jäävi tekemään valintoja surffin suhteen 😀 Ajattelin myös kerrankin olla ajoissa kesälomareissun suunnittelun kanssa ja koska bongailen erinäisiä tarjouksia harva se päivä, pistin tuumasta toimeen ja varasin viikonloppuna tyttöjen kesälomamatkan. Olimme erään ystäväni kanssa puhuneet jo jonkin aikaa yhteisestä reissusta ja myös toinen ystäväni ehdotti viikonloppuna yhteistä reissua keväälle. Kerroin varaussuunnitelmistani toisen ystäväni kanssa, jolloin myös toinen ystäväni innostui reissusuunnitelmista ja varasin loppupeleissä matkan meille kaikille kolmelle. Jee, en malta odottaa!

Asiasta aivan randomiin. Kävin tällä viikolla kampaajalla ja jos oman tukan kasvatusprojekti kiinnostaa, olisi nyt vuorossa hieman tilannepäivitystä. Te jotka olette seuranneet hiusten kasvatusprojektiani pidempään, tiedätte kaiken puhkiblondatun tukan katkeilukatastrofeista ja kaikista ihme hormonimyllerryksistä. Alempien kuvien pätkähiuksesta päätellen olen taas kesällä kokenut jonkun ihme sulkasadon tai sitten juurikin kesällä aloittamani tehokuuri hiusvitskuja on aktivoinut uuden hiuksen kasvua? Mysteeri! Pidennyksissä (tai oikeastaan tällä hetkellä tuuhennoksissa) pysytään edelleen, koska oma latva on edelleen hieman epätasainen ja lyhyt. Tästä huolimatta huomaan joka kampaamokerran jälkeen edistymisen kasvatuksen suhteen ja siksi otankin aina jokaiselta kampaamokäynniltä tämmöisiä ”tilannepäivityskuvia”. Täytyy joskus tehdä kuvakooste kasvatuksen kulusta!

Tässä siis oman tukan pituutta (ja uudet töyhtöhiukset päälaella :D). Täytyy todeta, että olen alkanut pitää tästä luonnollisesta sävystäni yhä vain enemmän, enkä ole haikaillut täysiblondin perään ollenkaan. Välillä olen pohtinut ottavani keväällä raitoja kirkastamaan ilmettä ja täysin rehellisesti myös siksi, että olen hentohiuksisena kärsinyt nyt yhä enemmän päätä myöten menevästä tukasta, koska oman värjäämättömän ja vaalentamattoman hiuksen kunto on nykyään niin paljon parempi kuin vuosikausiin. Toisinsanoen on ongelmani nyt ollut huonokuntoisen hiuksen sijaan se, että hiukset ovat liian hyväkuntoiset ja sileät, haha. Onko kellään samaa ongelmaa?

 

Mitäs teidän viikkoon?

 

Odotatteko jo innolla joululomia? ✨

 

 

 

4 vastausta artikkeliin “Koottuja ajatuksia viikon varrelta”

  1. Kuulostaa ihanalta sun reissusuunnitelmat! Mä lähden sunnuntaina Balille evakkoon joululta ja vuodenvaihteelta – eka kerta siellä ja oon ihan innoissani 😀

    Tsemppiä hiusprojektiin! Noi väliaikakuvat on hyviä todisteita siitä, että muutosta tapahtuu vaikka itse ei sitä huomaisi.

  2. Moikka! Mulla myös oman hiusvärin kasvatusprojekti meneillään ja kuulostaa tutulle tuo päätämyöten menevä hius😑 Kivahan se on että hius on hyväkuntoinen, mutta mulla alkanut mennä hermo kun tuo rasvoittuu myös niin herkästi. Siksipä mulla on varattu aika savivaalennukseen. Se on paljon hellävaraisempi hiukselle kuin tavallinen vaalennus. Jospa siitä ois apua tuohon rasvoittumiseen ja nostaisi vähän myös tyveä hiuspohjasta👍

    1. Niinpä!! Mulla on nyt listalla ostaa jotain uusia muotoilutuotteita, jospa niistä olisi edes vähän apua tähän ongelmaan 😀 Savivaalennus onkin kiinnostanut jo pitkään! Tule ihmeessä myöhemmin kertomaan tänne, että olitko siihen tyytyväinen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.