Matkavlogi Ivalosta ja Inarista

Olen jo jonkin aikaa tuumaillut, että haluaisin pitkästä aikaa tehdä videoita. Tajusin nimittäin jouluna, että olen tehnyt ensimmäiset (nyttemmin aivan syystä piilotetut) YouTube-videoni melkein kymmenen vuotta sitten, kreisiä! Hassua ajatella, ettei tuolloin edes tunnettu koko tubettamisen käsitettä. Mietin jo ensin julkaisevani tb-hengessä vanhoja videoita, kunnes niitä katsoessa koin niin suurta myötistä, että päädyin pitämään videot edelleen piilotettuina, haha.

Koska olen itse äärimmäisen laiska a) katsomaan ylinpäänsä mitään videosisältöjä b) opettelemaan editointia, olen toistaiseksi pysynyt tekstisisällössä, jonka koen itselleni mieluisimmaksi tavaksi tuottaa sisältöä. Tämän vuoden aikana olen kuitenkin alkanut tuumailla ajatusta matkavideoiden teosta! Niitä kun ei suomeksi oikeastaan lainkaan tehdä. Jos itse seuraisin aktiivisesti YT-videoita, katsoisin kaikkein mieluiten juuri matkavideoita eri kohteista.

Päätin joulukuun alussa Ivaloon lähtiessäni, että kuvaisin testimielessä reissulta videon (puhelimella haha), jonka kanssa opettelisin jonkinkaisia editoinnin alkeita. Tässä onkin siis ensimmäinen matkavideoni: Perheen kanssa Lapissa Ivalossa ja Inarissa! Antakaa armoa videon suhteen, tämän suhteen en tosiaankaan tehnyt mitään sen kummempaa suunnitelmaa, kunhan vain kuvasin randomisti. Mietinkin, että haluaisin kuvata toisen videon ainakin maaliskuun Uuden-Seelannin matkalta ja Tyynenmeren seikkailulta 🌴

Mitäs tuumaatte? ✨

 

Ja toivoisitteko jatkossa myös reissuvideoita?

 

 

4 vastausta artikkeliin “Matkavlogi Ivalosta ja Inarista”

  1. Iso peukku vlogeille! Tykkasin tosi paljon, Lappi on niin kaunis 🙂 Kiva nahda uusia paikkoja, mutta en pistaisi pahaksi, jos tekisit myos arkisia vlogeja elamastasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.