Uuden vuoden sisustusprojekteja ja kirppislöytöjä

Mitäs tänne ja uuteen vuoteen? Vuoden ensimmäiset päivät ovat menneet melko vauhdikkaasti. Tai noin meidän mittapuulla vauhdikkaasti, heh. Tommi totesi juuri torstaina kuinka parasta joululomassa on ollut se, ettemme lopulta lähteneet mihinkään ja tottahan tuo on. Itse lomailen todella harvakseltaan kotona, ehkä osittain siksi, että kotona tulee noin muuten vietettyä melko paljon aikaa, mutta välillä tekee todella hyvää viettää pidempiä vapaita myös kotosalla. Huomaan viime vuosina muuttuneeni jollain tapaa yhä levottomammaksi, suunnittelen jatkuvasti minne haluaisin mennä ja missä haluaisin käydä, osittain se onkin varmasti jonkinlainen puolustusmekanismi sitä vastaan, että pelkää jämähtävänsä paikalleen. Vähiten haluan elää sitä tasapaksua arkea, joka on velvollisuuksien ja suorittamisen täyteistä. Ainakin jos voi vapaa-ajastaan tehdä omanlaistaan, miksei niin tekisi?

Vuoden viimeinen päivä oli tosiaan pieni shoppailupäivä Ikeassa. Tarkoitukseni on viimeiset pari vuotta ostaa kunnon säilytyskalusteet yläkertaan ja vaikka yleensä pyrinkin ensisijaisesti etsimään kalusteita käytettynä (myös siksi, että esimerkiksi Ikea-kalusteiden suhteen se on jopa nerokkaampaa niin kun ei tarvitse koota itse :D) en ollut onnistunut löytämään Torista mieleisiä lipastoja. Lisäksi uusi automme on tilavuudeltaan hieman rajallinen, joten päädyin sitten kokoamaan itse hyllyni. Ylös on työn alla nyt siis VIHDOINKIN työpiste ja lipastoja, joihin (ainakin toivottavasti) saan jemmaan kaikki romppeet, kosmetiikan ja käsityövempeleet. Ehdin jo saada jonkin asteisen paniikkikohtauksen kun tajusin kuinka paljon oikeasti omistan tavaraa! Välillä myönnän miettiväni, kuinka helpotus olisi vain pistää omaisuutensa myyntiin ja aloittaa puhtaalta pöydältä, mutta tämmöinen tunne-esineiden ja muistojuttujen hamstraaja ei kykenisi siihen koskaan. Nyt on kuitenkin kasattu iso kassillinen tavaraa kirppikselle, joista olen vihdoin päättänyt luopua. Minkoffin laukkuja, takkeja ja vaatteita. Ilmoittelen myyntipöydästä sitten kun saan sen joskus varattua.

Yläkerran nurkkauksen väliaikatilannetta..

Seuraavaksi onkin sitten vuorossa pojan huoneen järjestäminen (ja samalla alakerran vaatekaapin läpikäyminen, iik), kuvia lopputuloksesta tulossa heti kun homma vähän etenee. Toivottavasti kuitenkin tämän vuoden puolella, haha. Nämä kotiprojektini tuppaavat aina jotenkin jännästi venymään jopa vuosien mittaisiksi 😀 Kävimme perjantaina pojan kanssa keskustassa asioilla ja samalla poikkesin pikavisiitille Fidaan ja UFF:ille. Olen viime kuukausina liikkunut todella vähän ydinkeskustassa ja muutenkin pääasiassa matkalla töistä rauttikselle, jonka vuoksi olen yhä vähemmän käynyt kiertelemässä kirppareita. Viime viikolla oli kiva käydä pitkästä aikaa koluamassa kirpputoreja ja löysinkin muutaman kivan jutun.

Saimme loman aikana tyhjennettyä keittiön tason nurkkauksen, joka tähän asti oli ollut kaiken epämääräisen krääsän kasa. Nyt olisi tarkoitus pitää nurkkauksessa vain kotiavaimia ja aivan akuutteja juttuja. Avainten säilytystä varten bongasinkin tuon pienen korin Fidasta alle parilla eurolla. En myöskään voinut vastustaa kiusausta tuon isomman korin suhteen! Olenhan sanonut, että kaikki mahdolliset korit, kupit ja säilytysratkaisut ovat heikkouteni, voisin hamstrata niitä loputtomiin.

UFF:ilta bongasin nämä kaksi laukkua 2€ / kpl. Tuo ruskea hapsulaukku on seuraava miniveska reissukäyttöön!

 

Huomenna koittaakin reilun parin viikon lomailun jälkeen paluu arkeen. Toisaalta olisin mielelläni jatkanut lomaa pidempääkin, mutta tämä lähes jokapäiväinen herkkujen syönti alkaa jo vaatia jonkin sortin rajanvetoa 😀

 

Palataan ensi viikolla taas muihin juttuihin ✨

 

Tämän päivän projektina on yrittää saada uusi työpöytä kasattua!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.