Sisustus-update: Vihdoinkin valmis lastenhuone!

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom & sisältää affiliate-linkkejä

Lasteenhuoneen osalta alkaa vihdoin ja viimein olla valmista! Lupasin aikaisemmin palata lopputulokseen ja hassua kyllä, on lopputulos melkoisen lähellä alkutilannetta, öhöm. Järjestyksen suhteen tuli hieman mutkia matkaan ja jouduimme lopulta palauttamaan järjestystä takaisin siihen, mistä lähdettiin. Lastenhuone on pinta-alaltaan todella mini, joten pyörittelimme eri variaatioita sängyn ja kaapin kanssa, kunnes lopulta totesimme, että tämä alkuperäinen on ainoa järkevä, haha. Eihän siinä, taulut uusille paikoille ja vaikka hieman harmistuinkin siitä, että jouduin vaihtamaan uuden työnurkkauksen pois, on lopputulos sängyn kanssa kuitenkin todella kiva! Mies totesi tällä viikolla, että tämän mielestä kotimme hienoin osa on juurikin pojan huone. Ja onhan se minunkin mielestäni ihana.

Lastenhuone odotti vielä tuota uutta Minituden sänkyä, jonka saimme reilu viikko takaperin vihdoin kasaan pinnasängyn lähdettyä uudelle omistajalle. Kuten tiedätte, nukumme edelleen kaikki perhepedissä, vaikka tavoitteeni onkin tässä yli vuoden ajan ollut aloittaa treenaaminen oman sängyn suhteen. Aivan rehellisesti en vain ole tohtinut, mutta kieltämättä alkaa tässä pikkuhiljaa tulla tila vastaan meidän 160cm leveässä sängyssä. Tarkoitus olisikin pikkuhiljaa aloittaa nukkumisen harjoittelu omassa sängyssä ja pieni onkin ollut omasta ”isojen sängystä” todella ylpeä ja innoissaan.

Mikä muuten parasta (ja yksi syy, jonka vuoksi valitsin juuri tuon sängyn) on, että siitä saa rakennettua helposti majan asettamalla katon päälle ison viltin! Pari kertaa onkin pieni mennyt majakyhäelmään fiilistelemään ja häätänyt muut pois huoneestaan ihmettelemästä 😀 Pakko myös paljastaa, että olen muutaman kerran käynyt itsekin köllöttelemässä tuolla sängyssä, esimerkiksi eilen illalla luin siellä illalla hetken tunnelmavalot päällä muiden mentyä jo nukkumaan. Jostain syystä tuntuu, että tuo on jopa mukavampi kuin oma sänkyni, heh. Olen itseasiassa vuosia haaveillut sängystä, jossa olisi katos. Ehkäpä siksi ihastuin tähänkin niin kovin. Alunperin ostin nuo köynösvalot meidän yläkertaan, mutta sitten keksimme niiden sopivan kivasti koristeeksi pojan sänkyyn!

Sain tammikuun alussa myös vihdoin alulleen erään ikuisuusprojektin, nimittäin lelujen lajittelun, huhheijaa. Tai siis erinäisten palikoiden, pikkuautojen ja muun sälän lajittelun. Nyt ovat kaikki duplot siististi omissa laatikoissaan, isommat lelut noissa kankaisissa lelukoreissa (ovat muuten Jollyroomilta nämä) ja pienemmät autot taas omassaan. On muuten auttanut paljon palikka-kaaoksessa, vaikkakin leluja ja palikoita edelleen saa päivittäin korjailla ympäri kämppää, mikä varmasti lapsiperheessä on täysin normaalia 😀

Pienen uusi sänky (joka siis saatu yhteistyönä) on siis tämä Minitude Nordic-juniorisänky ja petivaatteina Minituden Scallop-puuvillapussilakanat (saatu).

Nyt alkaa olla fiilis, että lastenhuone on vihdoinkin valmis! Lisävalaistusta haluaisin vielä jossain vaiheessa hommata huoneeseen, mutta tällä erää alkaa huone olla sillä mallilla, että tällä mennään toistaiseksi eteenpäin 🙂

 

Mitäs tuumaatte lopputuloksesta?

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.