Tammikuun kauneussuosikit

Postauksen tuotteet saatu / sisältää affiliate-linkkejä

Tänään olisi taas pitkästä aikaa kuukauden kauneussuosikkien vuoro. Viime viikkoina olen pyrkinyt erityisesti ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa, koska kuiva talvi-ilma on ainakin omalle iholleni pahin vihollinen. Heh, tuntuu kyllä että ihonhoitoni pyörii ympäri vuoden tämän ravitsemisen ja kosteutuksen ympärillä. Öljyistä en kuitenkaan pääse yli tai ympäri, esittelenkin postauksessa pari kivaa öljyä päivä- ja yökäyttöön, jotka ovat olleet käytössäni joululomilta lähtien. Tämä postauskin kun piti julkaista jo melkein kuukausi sitten. Kesää kohden haluaisin keskittyä blogin kauneusjuttujen osalta taas pitkästä aikaa enemmän meikkijuttuihin, niitä ei olekaan täällä ollut pitkiin aikoihin!

Myönnän, että rakastan ihonhoidossa tuotteita, jotka on suunniteltu hoitamaan ihoa öisin. En tiedä mikä siinä on, mutta kaikki sleeping creamit ja yönaamiot ovat erityisesti heikkouteni, haha. Ehkäpä osittain siitä syystä olen rakastunut Beauty Gardenin Valkoisten kukkien yöseerumiin, joka sisältää ihoa ravitsevan ja pintajuonteita ehkäisevän öljysekoituksen. Tämä ravitsee tehokkaasti ja olen itse tykännyt erityisesti tehokosteutetusta fiiliksestä, joka jää iholle. Tykkään hurjasti! Beauty Garden on itselleni melko uusi tuttavuus ihonhoidon saralla, mutta ranskalainen brändi valmistaa laadukkaita ja ekologisia luonnonmukaisia ihonhoidon tuotteita. Jemmassa on muitakin sarjan tuotteita, joita olisi tarkoitus kevään mittaan testailla.

Päiväkäytössä on taas ollut YA Naturaen uusi kuivan ihon kasvoöljy. Tämä ei rehellisesti ole omaan käyttööni ehkä se kaikkein ravitsevin (rakastan näköjään tätä sanaa :D) yötä vasten, mutta sopii hyvin esimerkiksi meikin alle, koska imeytyy melko nopeasti. Öljy on muuten kehitelty ja valmistettu Suomessa, josta iso plussa! Öljy on YA:n luonnonkosmetiikan tuotesarjaa ja sisältää sekoituksen luonnonöljyjä, kuten tyrniöljyä, manteliöljyä, sekä mustaherukan ja puolukan siemenöljyjä. Tätä myy Yliopiston Apteekin verkkokauppa, sekä kivijalkaapteekit.

Ihonhoitorutiinini on erityisesti talvella varsin monivaiheinen ja siitä tulossa lähiviikkoina erillistä postausta. Öljyn lisäksi käytän lähestulkoon aina ennen kosteusvoidetta myös jotakin ei-öljymäistä kosteuttavaa seerumia, joka ehkä kertoo jotain tästä kuivuustasosta 😀 Sain juuri loppuvuodesta käytettyä loppuun The Ordinaryn loistavat seerumit, jotka erityisesti ajoivat tämän kosteutuksen. Suosikkejani ovat Buffet ja hyraulonihapposeerumi, joista olen kirjoittanut oman postauksensa täällä. Tällä hetkellä käytössä on ihoa kiinteyttävä Physicians Formula Time Restoring Skin Booster Vitamin Shot. Tämä kosteuttaa ihoa ja sopii käytettäväksi kosteusvoiteen alle mikäli öljyt ovat omaan makuun liian tuhteja. Physicians Formula myy laadukasta markettikosmetiikkaa ja ennen tätä olen itseasiassa löytänyt suosikeiksi mm. Murumuru Butter Lip Creamit.

Sain jouluna käytettyä loppuun edellisen Mossan silmänympärysvoiteen ja nyt onkin käytössäni Madaran RE:GENE Optic Lift-silmänympärysseerumi. Olin aikanaan maailman huonoin silmänympärysvoiteiden käyttäjä, mutta nykyään se on oleellinen osa ihonhoitoani ja käytössä aamuin illoin. RE:GENE kosteuttaa, heleyttää ja kiinteyttää silmänympärysihoa, sekä vähentää väsymyksen merkkejä ja tummia silmänalusia. Tämä on tuote, jonka voisin ehdottomasti ostaa uudelleenkin. Voide kirkastaa selvästi ilmettä erityisesti aamukäytössä ja vie mukanaan pahimmat aamukooman ulospäin näkyvät merkit. Jos etsit kolmekymppiselle passelia luonnonkosmetiikan silmänympärystuotetta, voin itse suositella tätä.

Olenkin useaan otteeseen maininnut, kuinka rakastan monitoimivoiteita ja yksi suosikeistani on sheavoi. Ehdoton suosikkini talvella on ollut Balmyou:n Nilotica sheavoi, jota olen käyttänyt mm. huulivoiteena ja käsirasvana iltaisin, sekä kynsinauhojen hoitoon. Tuhti ja kosteuttava sheavoi sopii erinomaisesti myös jalkavoiteeksi, hoitamaan auringon polttamaa ihoa ja täsmävoiteeksi kuiville alueille. Tuote sisältää vain luonnollista sheapähkinän rasvaa, eli voide sopii käytettäväksi myös herkkäihoisille ja koostumus on tässä todella täyteläinen.

Intoilin jo ajat sitten Flow Cosmeticsin uusia aromaterapiasaippuoita, mutta olen ehtinyt testailla näitä vasta äskettäin. Ainiin ja näitäpä löytyy myös pala-shampoona eri hiustyypeille ja ihokarvojen ajeluun, sekä myös pala-vartalovoiteita. Ei ehkä tarvitse kahta kertaa mainita, että intoilen kaikesta, jossa on mainittuna chakroja tai aromaöljyjä, heh.

Honey Milk on kuivan ihon puhdistukseen tarkoitettu luksussaippua, pesee ihon hellävaraisesti kuivattamatta liikaa. Saippua sisältää mm. hunajaa, kookosmaitoa, Lapin puolukoiden siemenöljyä ja valkoista savea. Olen jossain määrin laiska kasvojen pesijä ja siitä syystä pidänkin arjessa helpoista vaihtoehdoista kasvojen puhdistukseen, tykkäänkin tästä hurjasti. Puhdistaa hyvin, muttei kuitenkaan natisevan puhtaaksi. Palasaippua on käytössä varsin riittoisa!

Spirit Awakens Aromaterapia-suolasaippua on oikea monitoimisaippua ja soveltuukin niin vartalon, kasvojen kuin hiustenkin hellävaraiseen pesuun. Saippuaan käytettyjen aromaattisten öljyjen uskotaan vahvistavan otsachakraa (aka kolmatta silmää). Saippua sisältää himalajan vuorisuolaa, kookosperäistä aktiivihiiltä ja mustaherukan siemenöljyä. Tämä voisikin olla hyvä all in one-tuote mukaan reissuun! Hiustenpesu palasaippualla vaatii vielä hieman totuttelua, mutta eiköhän se tästä, pääasiassa olen käyttänyt tätä kasvojen ja vartalon pesuun esim. treenin jälkeen. Suolasaippua on perinteisen suihkusaippuan jälkeen hieman erilainen tuttavuus, mutta ajaa asiansa mainiosti. Kaikki Flow Cosmeticsin uudet palasaippuat ja voidepalat ovat muovittomasti pakattuja. Näistä löytyy vaikka mitä ihanuuksia, koko valikoimaa voit kurkkailla esimerkiksi täällä.

Nykyään olen äärimmäisen laiska käyttämään vartalon itseruskettavia, mutta kasvoille käytän asteittain päivettäviä voiteita yleensä pari kertaa viikossa. Tänä talvena on käytössäni ollut Pulpe De Vien Feel on the beach asteittain auringon hehkua tuova kasvovoide, joka on cruelty free ja sopii myös päivittäiseen käyttöön. Voide antaa säännöllisessä käytössä kivaa päivetystä kasvoille.

Löytyykö teiltä samoja suosikkeja? ✨

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.