Random-kysymyksiä ja vastauksia x 11

Ennen lomaa haluan keskittyä hieman kevyempiin aiheisiin ja listasinkin taannoin muutamia todella sekalaisia random-kysymyksiä, joihin sitten itse vastailin. Vähän kuin kaverikirja-hengessä, koska semmoiset ovat mielestäni ihan parhaita 🙂

Minkä supervoiman valitsisit?

Haluaisin joko lukea toisten ajatuksia (tai hetkinen, en tiedä haluaisinko sittenkään, hahah :D), osata lentää, hengittää veden alla (ovatko nämä edes supervoimia?), kyetä näkemään kauas menneisyyteen, aikamatkustaa tai omata semmoisen tutkan, jolla voisi ilmiantaa ihmiset valehtelusta ja huijauksista 😀 Hahah. Tai tietysti osata ratkaista kaikki maailmankaikkeuden mysteerit! Tosi vaikea keksiä yhtä, mutta valitsisin ehkä tuon viimeisimmän.

Mitä haluaisit opiskella jos hakisit nyt?

Haluaisin opiskella maantiedettä tai jotain käyttäytymistiedettä. Myös biologia kiinnostaa, mutta en koskaan pitänyt sitä vaihtoehtona lukion jälkeen, koska muistaakseni haussa oli joku matemaattinen kriteeri, eikä aine tosiaan ole valitettavasti vahvuuteni 😀 Jos nyt hakisin opiskelemaan, hakisin varmasti HY:n Ympäristötieteelliseen tai oman alani ylempään AMK:iin.

Missä asuisit jos saisit valita minkä tahansa paikan?

Rannalla tai keskellä metsää esimerkiksi jossain Suomen pohjoisessa kolkassa. Näistä kahdesta ehkäpä mielummin kuitenkin rannalla jossain lämpöisessä, mutta voisin ehdottomasti asua puolet vuodesta rantsussa lämpimässä ja puolet vaikkapa Lapissa keskellä koskematonta luontoa. Unelmani olisi asua omavaraisena Ranskan Polynesian saarella (:D), Uudessa-Seelannissa tai Kaliforniassa pienessä rantakaupungissa. Euroopassa asustaisin kaikkein mieluiten Ranskan Biarritzissä.

Jos saisit kysyä kysymyksiä ihmisiltä, jotka tietävät maailman suurimmat salaisuudet, mitä kysyisit ensimmäiseksi?

Haluaisin tietää, että onko maan ulkopuolista elämää oikeasti havaittu vai ovatko kaikki UFO-havainnot aikojen saatossa keksittyjä tai muita virheellisiä havaintoja. #conspiracyforlife

Jos saisit tietää vastauksen yhteen maailmankaikkeuden mysteeriin, mikä se olisi?

Haluaisin tietää about sata asiaa, kuten mitä galaksimme ulkopuolisessa ”tyhjyydessä” on, loppuuko se koskaan, mihin maailmankaikkeus konkreettisesti laajenee, mitä mustien aukkojen sisällä oikeasti tapahtuu (paitsi siis teoreettisesti singulariteetti ja yleisesti MITÄ se konkreettisesti mahdollisesti on :D), mutta eniten haluaisin tietää, että onko rinnakkaisia maailmankaikkeuksia tai rinnakkaisulottuvuuksia olemassa? Esimerkiksi, että voisiko oman maailmankaikkeuden lomassa olla esimerkiksi viides ulottuvuus, jota emme normaalisti havaitse, mutta joka voisi osittain selittää esimerkiksi monet yliluonnollisiksi väitetyt ilmiöt. Ja tämä ei ole mitään höpönlöpöä, koska monet tiedemiehet ovat esittäneet teorioita multiversumeista ja toisista ulottuvuuksista, mutta niiden todistaminen on tällä hetkellä käytännössä mahdotonta.

Eniten ahdistaa..?

Se, mihin suuntaan maailma menee, yleisesti maailman pahuus, rahakeskeisyys, arjen kiireys ja suoritusyhteiskunta. Ajatus siitä, että monet suomalaiset (ja ihmiset ympäri maailmaa) elävät vain ja ainoastaan työlleen unohtaen vuosien saatossa edistää asioita, joilla ehkä oikeasti olisi merkitystä. Oikeasti haluaisin kaikkein eniten elää omavaraisena jossain Tyynenmeren saarella ilman stressiä siitä, mitä maailma minulta odottaa ja elää kaikkien huonojen uutisten ulkopuolella.

Kaupunki vai maaseutu?

Olisin ennen sanonut ehdottomasti, että kaupunki, mutta nykyään taas olen ylivoimaisesti maaseudun kannalla. Olen sanonut jo monelle, että voisin muuttaa vaikka heti johonkin tönöön Inarin erämaahan. Katsoin sieltä jo yhtä kesämökkiä, jonka olisin halunnut ostaa nyt heti, haha. Poikkeuksena se, että voisin asua suuren kaupungin lähettyvillä ns. suurkaupunkikeskittymän ulkopuolella. Esimerkkinä nyt vaikkapa Los Angelesissä joku pienempi rantakaupunki-yhteisö.

Lempiruokasi?

Pidän jopa ehkä eniten kaikesta ihan tavallisesta kotiruoasta, kuten vaikkapa makaroonilaatikosta ja lohikeitosta. Mutta ehkäpä italialainen ruoka on genrenä semmoinen, josta pidän eniten. Äh, tai kreikkalainen! Ehkäpä vastaan näin yleisesti, että välimerellinen ruoka.

Lempihedelmä?

Papaija on aivan ykkönen!! Syön matkoilla usein jokaikinen aamu papaijan aamiaiseksi 😀

Mitä piirteitä arvostat eniten toisissa ihmisissä?

Rehellisyyttä, luotettavuutta ja aitoutta. Jos joku pettää luottamukseni tai totean toisen epärehelliseksi, en luultavasti kykene enää koskaan luottamaan tähän. Olen ihmissuhteissa jossain määrin ehkä ehdoton. En koe, että minulla olisi tarvetta haalia ympärille ihmisiä, joiden seurasta tai luonteenpiirteistä en oikeasti välitä tai jotka vievät enemmän energiaa kuin mitä antavat, varsinkin kun viihdyn oikein hyvin myös yksinäni, perheeni tai läheisten ystävieni kanssa. Se, että sovin näkeväni jonkun ihmisen, tarkoittaa usein sitä, että oikeasti todella haluan nähdä tätä, koska en ole tyyppi joka sopisi treffejä ihmisten kanssa vain huvikseen, vaikka noin yleisesti toki muiden seurasta pidänkin. Ennemmin panostan niihin läheisiin ja pitkäaikaisiin ystäviin, jotka ovat olleet lähelläni ”aina” kuin haalisin pintapuolisia kavereita. Ennemmin laatu kuin määrä.

Mitä tapahtuu tänään?

Minulla on viimeinen työpäivä ennen lomaa ja haluaisin käydä syömässä lounasta jossain kivassa paikassa! Illalla olisi tarkoitus viimeistellä pakkaamista.

Kivaa keskiviikkoa! ✨

 

 

Kuvat Jutta

4 vastausta artikkeliin “Random-kysymyksiä ja vastauksia x 11”

  1. Olipa hyvät kysymykset ja mielenkiintoiset vastaukset! 🙂 Pahastutko, jos nappaan omaan blogiin ja linkkaan siut postaukseen? Tämä voisi olla sopivan kevyttä sisältöä vaihteeksi. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.