Parasta viikonlopuissa ja perheen pienimmän naksuvalinta

Kaupallinen yhteistyö: Real Snacks Oikia

Perheemme koostuu melkoisista herkkusuista ja viikonloppuiltojen perinteisiimme kuuluukin yhdessä perheen kanssa herkuttelu. Oikeastaan juurikin perheviikonloppu onkin se juttu, mitä odotan aina eniten koko viikon. Yhdessä sohvalla hengailua, leffahetkiä ja ihan vain yhdessä olemista. Mikäs nyt voisikaan olla parempi idea viettää viikonloppuja? Kotiin palatessamme odottaa useampi viikko kotosalla perheen kesken ja voipi olla, että herkuttelu saattaa jonkun kerran lipsua viikonlopuilta myös arkeen, heh.

Itse olen ehdottomasti enemmän suolaisten kuin makeiden herkkujen perään, moni teistä varmasti tiesikin, että sipsit ja kaikenlaiset naksut ovatkin ehdottomasti suurin herkkuhimotukseni! Vaikkakin herkuttelu pyritään meillä rajoittamaan viikonloppuihin, emmekä syö herkkuja juuri ollenkaan viikolla. Päivänselvä juttu kuitenkin on, että pyrimme lapsen herkkujen suhteen suolattomiin ja perinteisiä sipsejä terveellisempiin vaihtoehtoihin. Naksuihin, jotka soveltuvat erinomaisesti myös välipaloiksi, otettavaksi mukaan reissuun tai vaikkapa viikonlopun retkelle. Reissatessa varsinkin pitkillä lennoilla ovat erilaiset naksut ja välipalat pienelle lapselle aivan ehdottomia ja pakkasimme niitä muutaman pussin mukaan myös tälle kuukauden reissulle.

Tämä onkin yksi ehdoton vinkkini siihen ”vinkkini lapsen kanssa reissaamiseen”-postaukseen, jota en edelleenkään ole ehtinyt työstää valmiiksi. Jokainen pienen lapsen vanhempi tietää mitä seuraa siitä kun yrittää taistella kotona tai julkisella paikalla sokeriöverit nauttineen naperon kanssa – esimerkiksi juuri tasaisemmin verensokeria nostavat suolattomat luomu-kauranaksut ovat aivan heittämällä parempi vaihtoehto!

Kotimainen Real Snacks on käynyt vastikään läpi brändiuudistuksen, jonka myötä tuotteet ovat saaneet uudet ulkoasut ja naposteltavat löytyvätkin kaupan hyllystä nykyään Oikia-brändin alta. Tiedätte kuinka rakastan sipsejä ja tämän Oikian uudistuksen myötä olen alkuvuoden aikana innostunut ostamaan testiin myös uudistuneita Oikian sipsejä. Keskustelimme brändin kanssa yhteistyöstä alustavasti jo vuosi takaperin ja alkuvuodesta totesimme, että keväällä kauppohin ilmestyvä Oikia Moomin-naksu olisi oivallinen tuote yhteistyön tiimoilta. Etsin jatkuvasti uusia naksuvaihtoehtoja pojalle ja odotinkin innolla mitä tämä tuumaisi uusista Moomin-kauranaksuista. Lopputulos: Herkuinta ikinä! Minun piti kotona piilottaa laatikko lopulta, koska poika olisi halunnut syödä näitä aivan kokoajan, heh. Itseasiassa napero on viimepäivinä pyytänyt useaan otteeseen ”muuminameja”, joita löytyykin vielä yksi salainen pussi avaamattomana paluumatkaamme varten.

Real Snacksin Oikia Moomin-kauranaksut on valmistettu kotimaisesta luomulaatuisesta kaurasta. Naksut ovat gluteenittomia, maidottomia, suolattomia, eivätkä sisällä lisättyä sokeria. Lisäksi on naksujen pussi kartonkipakkauksena kierrätettävä, josta suuri plussa! Naksut soveltuvat suussa hajoavina myös pienemmille, aina 6kk iästä ylöspäin. Oikia osallistuu muuten Muumien 75v-juhlavuoden 2020 #MEIDÄNMERI-kampanjaan Itämeren hyväksi lahjoittamalla John Nurmisen Säätiölle Itämeren puhdistukseen, suojeluun ja merikulttuurin säilyttämiseen.

Naksut ovat vastikään ilmestyneet kauppoihin ja löytyvätkin siis jo ruokakauppojen hyllyistä 🙂

 

Oletteko jo bonganneet uudistuneita Oikia-naksuja?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.