Lash lift: Ripset ennen ja jälkeen

Ehkä tiedättekin, että yksi hullutukseni aiheista on kaikki ripsiin liittyvä ja palautteen perusteella sieltä ruudun toiselta puoleltakin löytyy melkoisesti tyyppejä, joita aihe kiinnostaa. Siispä ajattelin hieman hetken mielijohteesta tehdä aivan oman postauksen lash liftistä ja ripsijutuista! Nykyään jopa ehkä vähän kadun sitä, että joskus aikanaan hetkeksi hurahdin ripsenpidennyksiin, koska olen aina pitänyt luonnollisista ripsistäni. Ripsien kestovärjäyksestä pidän kuitenkin hurjasti, mutta en vielä tänäkään päivänä ole saanut aikaiseksi opetella kotivärjäystä ja sitten taas muistan varailla värjäysaikaa ehkä juuri noin kerran vuodessa, vaikka mukamas aina yritän skarpata asian kanssa. Viime vuosina on kuitenkin menty kauneuvillitystenkin osalta luonnollisempaan suuntaan, josta ainakin itse olen innoissani!

Ripset aamulla ennen lash liftiä

Anyway. Jos täytyy keksiä koronakeväästä jotain hyvää niin ainakin se, että ripseni tuntuivat saaneen jonkin sortin megalomaanisen kasvuspurtin kun on pitänyt meikkivapaata ja syönyt ohessa hiusvitamiineja. Ne nimittäin vaikuttavat ainakin itselläni paljon myös ripsien kuntoon ja kasvuun! Ripseni ovat luonnostaan melko taipuisat ja saankin ne yleensä pelkällä ripsivärillä ihan kivasti, enkä ole koskaan mekaanisesti taivuttanut ripsiäni. Meikittä ja värjäämättöminä ne taas sitten ovatkin melko huomaamattomat.

Ripsien kestotaivutusta harkitsin joskus aikanaan jo vuosia takaperin kun yumi lashes-villitys tuli Suomeen, mutta jostain syystä homma sitten vain jäi. Kunnes sitten talvella innostuin taas tutkailemaan lash – ja brow liftejä (hauska kun vain nimet muuttuvat ja asioista tulee trendi-villityksiä aivan uusilla nimillä :D), mutta päädyin perumaan helmikuulle varaamani ajan. Synttäreiden kunniaksi päätin varata uuden ajan lash liftin osalta ja olin aivan unohtanut jutelleeni asiasta keväällä Studio VMS:n Viivin kanssa, jolle lupasin varata ajan heti kun korona hellittää.

Ripset lash liftin jälkeen

Kaiken tämän säädön jälkeen ovat ripset nyt vihdoinkin fiksattu, enkä voisi olla tyytyväisempi! Omiin ripsiini tehtiin taivutus muistaakseni m-kaarevuudella, joka on taivutuksista toiseksi kaarevin. Mielestäni valinta oli oikea ja kaikkein kaarevin taivutus olisi voinut olla jopa liikaa. Toki tilanne katsotaan aina asiakaskohtaisesti ja omien ripsien taipuisuuden mukaan. Lisäksi kuuluu hommaan ripsien kestovärjäys. Viivi kertoi, että hänen asiakkaillaan on taivutus kestänyt todella hyvin, jopa muutaman kuukauden. Lash liftin / ripsien kestotaivutuksen hinta on 85€ ja homma vie noin tunnin.

Tulos on todella kiva, mutta kuitenkin luonnollinen. Juuri semmoista ”pientä ehostusta”, jota ehkä olen näihin kotona vietettyihin nuhjupäiviin kaivannutkin. Varsinkin kun olen nykyään jotenkin äärimmäisen laiska meikkaamaan. En ole vielä ehtinyt testata miltä taivutus näyttää ripsarin kanssa, jännittää! Näin muutamia päiviä lash liftin jälkeen olen todennut, että tämä ehdottomasti on juttuni. Meikittä vietetyn kevään jälkeen on ollut piristävää, että ripset ovat huolitellut heti herätessä, eikä näiden kanssa ole edes tullut fiilistä, että haluaisi levittää päälle ripsiväriä. Kestoväri luultavasti haalistuu lähiviikkoina, mutta saa nähdä jos vaikka uskaltautuisin ensimmäistä kertaa kokeilemaan itse ripsien kotivärjäystä. Tai sitten raahaudun taas ammattilaiselle tämän suhteen, kuten tähänkin mennessä (eli saan aikaiseksi varata ajan joskus ensi talvena :D).

Jos olet laiska meikkaaja (kuten minä) joka toivoo pientä arjen ehostusta, luonnollisen ja vaivattoman tuloksen, jonka kanssa ei tarvitse varoa suihkussa tai kasvoöljyjen kanssa (ja ilman sitä ärsyttävää kuukausittaista huoltorumbaa), voi lash lift olla hyvä valinta. Näin oli ainakin minulla 🙂 Tunnen Viivin vuosien takaa ja kuullut myös toiselta ystävältäni todella hyviä kokemuksia Viivin lash liftistä. Suosittelen siis todella lämpimästi jos joku tuumailee hyvää laittajaa Helsingissä!

Selvyyden vuoksi vielä siis, että maksoin palvelun itse, emmekä sopineet millään muotoa tästä suosittelusta, vaan halusin tehdä sen yksinkertaisesti siksi, että hyvä hyvät lash lift-paikat kiinnostivat IG:n perusteella teitäkin ja toki ne oikeasti hyvät laittajat ovat myös suosituksensa ansainneet 🙂

 

Onko siellä muita lash liftiin tykästyneitä? ✨

 

 

4 vastausta artikkeliin “Lash lift: Ripset ennen ja jälkeen”

  1. Kiitos tästä vinkistä! Itsellä mielessä myös.. Omat ripset niin vaaleat ja suorat ja meikata en jaksa. Silti olisi kiva pikkaisen ehostaa, ripsien taivutus avaa katsetta ihan eri tavalla. Myös olemattomille kulmakarvoille haluaisin tehdä jotain ja etsin hyvää tekijää 🙂

    1. Niinpä! Semmoista pientä arjen ehostusta tuolla taivutuksella kyllä nimenomaan saa 🙂 Mua kiinnostaisi testata kulmille brow liftiä ja odotan, että Viivi kävisi koulutuksen siitä niin voisi sitten mennä samalle 😀

  2. Ihanat ripset!😍 Taidan itsekin jossain kohtaa käydä. Olen pidennyksiä miettinyt, mutten sitten kuitenkaan kokenut niitä omaksi jutuksi kun tykkään luonnollisesta lookista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.