Syksyn kauneussuosikkeja x 10

Tuotteet saatu / Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Edellisestä kuukauden kauneussuosikit-postauksesta onkin tainnut vierähtää suorastaan ikuisuus, mutta tänään pitkästä aikaa kauneuspainotteista juttua. Postauksen tuotteet ovat olleet nyt käytössä jo jonkin aikaa, joten nyt hieman kokemuksiani niistä! Syksyn tullen olen huomannut ihoni kaipaavan enemmän öljyjä ja kosteutusta, jonka myötä olenkin taas palannut ihonhoidon suhteen ”tuplakosteutukseen”, eli käyttämään öljyn lisäksi kasvoilla myös kosteuttavaa seerumia, jonka jälkeen lisään vielä kasvovoiteen. Nykyään olen kesäisin pärjännyt helposti pelkällä seerumillakin ja ihme kyllä on välillä tuntunut öljyn olevan jopa liikaa, mutta nyt ilman kylmetessä on taas tuntunut, ettei mikään kosteutus ole tarpeeksi 😀

Edullisesta luonnonkosmetiikasta on yksi suosikkini ollut tänä vuonna ranskalainen Pulp De Vie, jolta olen testaillut sheet maskejä, asteittain päivettävää kasvovoidetta ja nyt syksyn tullen myös muita ihonhoidon tuotteita. Tärkeänä seikkana täytyy myös mainita, että Pulp De Vie taistelee ruokahävikkiä vastaan ja tuotteiden raaka-aineina käytetäänkin pientiloilta ostettuja vihanneksia, sekä hedelmiä, jotka muuten jäisivät syömättä tai hyödyntämättä. Ihan huippua! Käytössäni on ollut monikäyttöinen Oh My Gold-kauneusöljy, joka soveltuu kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Pullo on muuten aivan todella riittoisa ja annostelu suihkepullosta takaa sen, ettei öljyä tule annosteltua liikaa.

Iholle heleytystä tuova Like a Diamond-kasvoseerumi jättää hehkuvan jäljen ja kosteuttaa kevyesti. Mikään megakosteuttava tai hoitava ei tämä ole, mutta sopii hyvin esimerkiksi öljyn jäljiltä meikin alle.

Kevyen kosteusvoiteen käyttäjille voin suositella Yol’eau kasvojen geelivoidetta, joka rauhoittaa ja kosteuttaa. Voisin kuvitella tämän sopivan kevyenä voiteena erityisen hyvin kesäkäyttöön! Imeytyy todella nopeasti, eikä jätä ihoa tahmaiseksi.

Hoitavampana kosteuttavana seerumina olen käyttänyt Evolven hyraulonihapposeerumia, josta on ehdottomasti tullut yksi suosikkituotteistani! Tämä nimittäin kosteuttaa todella tehokkaasti ja yhdistettynä öljyyn on ehdottomasti tehoapu tuohon aiemmin mainitsemaani ihon syyskuivuuteen. Ehdottomasti ylellinen tuote, jolle täytyy antaa erityiskehut! Evolvella on useita todella huippuja tuotteita, joista tämä kuitenkin kiilasi ehdottomasti parhaimpien joukkoon 🙂

Sitten pari uutta suosikkia lemppariltani BYBI:ltä! Olen aikaisemmin kertonut olevani melko nuuka kasvovoiteiden suhteen ja suhtaudun niihin aina jotenkin hieman epäilevästi, koska löydän harvoin varsinkaan päivävoiteista semmoisia tuotteita, jotka ehdottomasti olisivat ylitse muiden ja joita käyttäisin jatkossa ennemmin kuin etsisin ”sitä parempaa vaihtoehtoa”. Tykästyin kuitenkin heti ensikerralla BYBI Beautyn kirkastavaan C-CAF-kasvovoiteeseen, joka kosteutti omaa ihoani riittävästi jo todella pienellä määrällä. Lisäksi koostumus on tässä todella kiva! Olen intoillut BYBI:n öljyistä jo kauan, mutta nyt näiden uusien kasvovoiteiden jälkeen todennut, että myös ne ovat aivan erinomaisia tuotteita.

Kasvon puhdistustuotteiden suhteen en ole kovin nuuka tai vaadi paljoa, mutta käytettyäni nyt samaan syssyyn BYBI:n Crystal Clear-puhdistusgeeliä, täytyy ehdottomasti kehua myös sitä. Aivan erityismaininnan tämä saa siitä, ettei kuivata ihoa tai jätä sitä pesun jälkeen natisevan puhtaaksi, kuten osa kasvojen puhdistustuotteista. Erityisesti kuivaihoisen valinta siis!

Syksyn tullen olen myös kaivannut silmänympärysiholle enemmän hoitoa ja käytössä on ollut Frantsilan Midsummer Rose-silmänympärysvoide, joka on ollut myöskin oikein erinomainen. Voide kosteuttaa, ehkäisee silmäpusseja ja tasoittaa pintaryppyjä. Tästä riittää aivan pieni määrä ja tuubi onkin ollut käytössä varsin riittoisa.

Sitten vielä pari hiustuotetta, joista onkin pitänyt kirjoittaa jo ikuisuus. En ole hetkeen käyttänyt hopeatuotteita kasvatettuani vaalean latvan pois, mutta huomannut kesän jälkeen hieman auringossa vaalentuneen latvan menneen keltaiseksi ja ryhtynyt taas ajoittain käyttämään hopeashampoota- ja naamiota. Nämä Ida Wargin Silver-tuotteet tulivat tutuksi jo kesällä ja kaikki sarjan tuotteet ovat vegaanisia, sekä cruelty free-merkittyjä. Pigmentti Ida Warg Silver-shampoossa on todella tuju ja sen kanssa olen eniten tykästynyt hoitavaan Ida Warg Silver-hiusnaamioon, joka kosteuttaa ja pehmentää hiuksia samalla taittaen keltaisen sävyjä. Vähemmän hoitavaa tuotetta kaipaava voi tykätä myös Ida Warg Silver-hoitoaineesta, jonka hoitava teho on hieman tuota naamiota kevyempi. Mielestäni näissä on todella hyvä hinta-laatusuhde! Täytyy testailla jossain vaiheessa myös sarjan muita tuotteita 🙂

Oliko joku postauksen tuotteista teille tuttu? Entä oletteko jo testanneet noita ihania BYBI:n uutuuksia? 🌸

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.