Life update vol. 2021

Moi ennätyspitkän tauon jälkeen. Huh. Olin melkein jo unohtanut kuinka tänne WordPressiin kirjaudutaan tämmöisen reilun kuukauden tauon jälkeen, hah. Ensinnäkin, pahoitteluni siitä etten ole ilmoitellut tauosta tai itsestäni muutenkaan täällä. Tarkoitus on ollut about jokatoinen päivä avata tämä ja yrittää kirjoittaa jotain selityksen tynkää, mutta aina on tullut jotain tai fiilis on tuntunut väärältä. Kirjoittelinkin jo vuodenvaihteessa ja alkuvuodesta, että viimeiset kuukaudet ovat olleet melkoista myllerrystä, enkä kyllä liioittele yhtään. Asioiden avaaminen täällä on tuntunut vaikealta ja olen kokenut, etten ole ollut vielä niihin valmis, vaikka kyse olisikin ihan kivoistakin jutuista. Ihan tämän kaiken kaaoksen vuoksi on ollut pakkokin keskittyä niihin arjen oleellisiin juttuihin ja yrittää olla ottamatta stressiä mistään, mikä nyt ei ole juuri siinä hetkessä akuuttia, kuten esimerkiksi blogin kanssa olen kokenut. Tarkoitus olisi kuitenkin taas aktivoitua uudella innolla täällä kun hiljalleen saan kaiken muun kaaoksen tässä elämässäni hallintaan 😀

Mistäs sitten aloittaisin? Tai mihinköhän edes olen viimeksi helmikuussa jäänyt näissä löpinöissäni? Jokunen on ehkä Instagramin puolelta saattanut huomata, että jotain ehkä on meneillään ja kyllä vaan. En vain ole ennen tätä ollut valmis käsittelemään asiaa näin ”julkisesti”, vaikka ystäville ja muille kysyneille olenkin kaikesta ihan avoimesti kertonut. Olen siis eronnut jo viime vuoden lopulla. Tämä, sekä kaikki asiaan liittyvät henkiset seikat ja käytännön järjestelyt ovat vieneet aivan valtavasti aikaa ja ennen kaikkea energiaa. Loppuvuodesta aloittamani päivätyö on yksi asioista, joka on pitänyt minut järjissäni tämän kaiken keskellä. Ehkä siis avaan noita työjuttujakin jossain vaiheessa enemmän. Itse eroon ei liity minkäänlaista draamaa, eikä aikomus ole käsitellä sen taustoja täällä sen koommin. Välit ovat hyvät ja asumme edelleen saman katon alla, näillä näkymin vielä noin kuukauden. Onhan ero yli 8v suhteen jälkeen tietysti rankka juttu, varsinkin kun kuvioissa on vielä yhteinen lapsi.

Itselläni on ollut maailman raivostuttavin asuntolainaprosessi tässä kaiken ohella vireillään noin 2kk, joka vihdoin viime viikolla sai päätöksen. Haluni oli alunperin lunastaa nykyinen kotimme kokonaan itselleni, lähinnä siksi, ettei lapselle koituisi lisää muutoksia sen suhteen, että oma rakas koti lähtisi alta ja toisekseen siksi, että olen alusta alkaen viihtynyt tässä valtavan hyvin. Koko muinainen tarina ja megaluokan tuuri sen suhteen, että ylinpäänsä sain keploteltua tämän kodin meille ei vain antanut mielessäni mahdollisuutta sille, että lähtisin luopumaan kodistani, jossa on kaikki mitä kaipaan, varsinkin ottaen huomioon tämänhetkisen asuntotarjonnan. Myöskään pienempään asuntoon ahtautuminen lapsen kanssa ei varsinaisesti houkutellut, vaikka paluu kantakaupunkiin jossain vaiheessa mielessä kävikin.  Nyt voin kuitenkin vihdoin sanoa olevani sataprosenttisesti tämän ihanan pienen paritalopuoliskon omistaja! Positiivisia juttujakin siis mahtuu näihin viikkoihin. Kevään to-do-listalla on mitäpäs muutakaan kun: Kodin sisustusprojekteja!!! 😀 Toivottavasti ne ovat tällä kertaa vähän nopeammin valmiita kuin nuo mun edelliset kolmen vuoden ikuisuusprojektit. Myös pieniä taidehankintoja on tullut tehtyä viime viikkoina pieniltä kotimaisilta taitelijoilta, en malta odottaa, että pääsen jossain vaiheessa esittelemään niitä in action.

Näin. Monta isoa juttua tiiviissä paketissa. Enempää en oikein tähän hätään oikein osaa sanoa. Eiköhän tässä ollut ihan tarpeeksi infopläjäystä siitä, mitä kaikkea viime viikkoina ja kuukausina on ollut meneillään.

Mutta hei! Mitäs teille kuuluu? 🌞

 

Toivottavasti blogini ei tauosta huolimatta ole painunut aivan unohduksiin 😀

Ps. Ah, kerrankin postaus, jossa korona on mainittu vain asuntotarjonnan yhteydessä. Voin kertoa, että tämän kaiken ohella koko korona ja uudet rajoitukset ovat tuntuneet melko vähäpätöisiltä.

Pps. Pieni mainostus mukaan! Julkaisin eilen verkkokauppaan helpon balaclava-hupun ohjeen, josta olen itse ihan superinnoissani! Ohje löytyy täältä 🙂

 

22 vastausta artikkeliin “Life update vol. 2021”

  1. Hei Iines! Jos ei haittaa, minäkin 72 v. aloin seurata sinua Instagramissa, kun teillä on mieheni kanssa sama kauppamaku😂😂😂 Siis oikeasti rakastuin kaikkiin kutomiisi ”juttuihin” malleista lankoihin ja kuviin. Missään en ole nähnyt herkullisimpia. Toivon, että innostun myös ostamaan ohjeet (en ole tutkinut vielä, mutta fiksua olisi hyödyntää taitojasi)👍
   Kaiken muun positiivisen (kirjoitat mielenkiintoisesti mielenkiintoisista asioista: vinkkaan kyllä sivuistasi pojan tyttärillenikin). Kaiken positiivisen lisäksi näin pöydälläsi pienen veistoksen, en muista taiteilijan nimeä, helsinkiläinen nainen, jonka pikkuveistoksiin ihastuin (toivoisin myös voivani ostaa pojan tyttärelleni). Kirjoitin enemmän ja vähemmän sekavasti 😂, mutta pääsia on, paljon onnea uudelle elämällenne poikasi kanssa🥰🥰 Opiskelet mielenkiintoisia asioita, sinulla on myös lahjakkuus, jota toivottavasti pystyt käyttämään taloudellisesti teidän hyväksenne👍👏🏻
   Ystävällisin terveisin Katariina
   PS. Todella hyvin myös kuvaat👌
   Nyt mietin miten oikein eksyin Insta-sivuillesi☺️

   1. Hehe, olipas kiva kun tulit kommentoimaan ja eksyit tänne 🙂 Tulin hyvälle mielelle kirjoituksestasi, kiitos siitä! ihanaa viikon jatkoa sinne! 🙂 <3

 1. Vitsi mulla on ollut ikävä sun postauksia! Täällä siis yksi iloinen lukija kun teit paluun, sun blogi on tyyliin ainut mitä enää luen. Tsemppiä hurjasti elämän myllerryksiin, äläkä ota turhia paineita blogista, kirjoittele sen verran kun itsestä hyvältä tuntuu ❤️

  1. Heh, joo yritän piakkoin palailla taas tähän rytmiin kun saa näitä käytännön asioita hoidettua ja ehtii taas keskittyä muuhunkin 🙂 Kiitos hurjasti ja kiitos kun kommentoit <3

 2. Aavistin, etta jotain on meneillaan, kun blogisi ei paivittynyt. Harmillista kuulla erosta 🙁
  Asioilla on kuitenkin tapana jarjestya. Tarkeinta on, etta olette pysyneet terveina 🙂 olet yksi lempi bloggaajistani. voimia ja tsemppia tulevaan.

  1. Joo :/ Kiitos hurjasti! <3 Eiköhän tämä tästä kun saa hiljalleen kaikki käytännön asiat järjesteltyä ja on taas energiaa keskittyä blogijuttuihinkin 🙂 IHanaa pääsiäistä!

 3. Tuntuu että samalla on joku erobuumikin vauvabuumin ohella, tsemppiä! Kiva kun päivittelit, vähän jotain sen suuntaista uumoilinkin ig-stooreista.

  1. Joo niinpä, olihan tuo viime vuosi varmaan monella tavalla ihmisille joko yhteen tuova tai sitten päinvastoin :/ Eiköhän tässä taas pian palailla täälläkin normijuttuihin 🙂 Kiitos kun kommentoit <3

 4. Moikka, kiva että oot bäk 🙂 Aavistelinkin, että jotakin tämän suuntaista saattaisi olla meneillään. Ikävä kuulla mutta ihanaa, että olette ilmeisesti saaneet sovittua asioista järkevästi ja rauhallisesti. Kaikkea hyvää, mukava seurata elämääsi jokatapauksessa! Kirjoititko blogia jo Jyväskylässä? Olen tainnut olla matkassa siitä asti 😀

  1. Moi ja kiva kuulla, kiitos kun kommentoit <3 Joo ihan hyvässä hengessä on onneksi kaikki mennyt, toki kaikki käytännön järjestelyt vie energiaa ja aikaa, mutta ehkäpä tästä pikkuhiljaa palaillaan taas normijuttujen pariin 🙂 Ja joo kirjoitin jo JKL-vuosina! 😀 Ihanaa pääsiäistä!

 5. Kiva kuulla pitkästä aikaa, olikin jo ikävä sun postauksia ☺ Ja tsemppiä uuteen elämänvaiheeseen, täällä ainakin pysytään mukana tauoista huolimatta 😊

  1. Kiitos hurjasti ja ihana kun kommentoit <3 Eiköhän tästä taas palailla kun saa näitä käytännön asioita hoidettua ja pystyy taas keskittymään muuhunkin 🙂 Ihanaa pääsiäistä!

 6. Moi Iines! Kiitos, kun kerroit elämäntilanteestasi. 💛Itsekin olen puoli vuotta sitten eronnut 9 vuotta kestäneestä suhteesta, joten ehkä siksi postauksesi kosketti erityisen paljon. Onneksi niin kipeitä kuin erot voivat olla, usein ero on kuitenkin uuden, paremman elämänvaiheen alku. Aurinkoista kevättä sinulle ☀️

  1. Moi ja kiitos kun kommentoit! Harmillista kuulla, että sielläkin vastaavanlainen tilanne. Tsemppiä! Vertaistuki on kuitenkin yllättävän tärkeää ja olet oikeassa, että varmasti hyviä juttuja on edessäpäin 🙂 Ihanaa pääsiäistä ja tsemppiä sinne myös <3

 7. 💕 Ihanaa kun oot jaksanut päivittää blogia, ihan ymmärrettävää että on ollu muut asiat mielessä!
  Tää on kyl ollut niin monta vuotta mun lemppariblogi et toivottavasti et ikinä lopeta tätä 😀 paljon halauksia sinne ja toivottavasti sulla on kaikki hyvin <3

  1. No voi kiitos Tiia ja kiitos kun tulit kommentoimaan<3 🙂 Joo, eiköhän tämä rytmi taas tästä pikkuhiljaa lähde 😀 Kiitos paljon ja ihanaa viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.