Hakusessa: Vaaterekki!

Mun vaate-ja asustetilanne on alkanut vähitellen riistäytyä käsistä, koska en ole kertakaikkiaan vieläkään ehtinyt/jaksanut/muistanut varata kirppispöytää, vaikka asia onkin ollut suunnitelmissa nyt jo melkein vuoden ajan.. Tällä hetkellä mulla on parven portaiden alla jätesäkki-vuori, jonne on survottu Jyväskylästä tuotuja vaatteita, joista suurin osa odottelee kirppikselle menoa… 
Koska yksiöissä on aina vähän rajallista tämä säilytystila, on mulla ollut jo pidemmän aikaa ostoslistalla Ikean vaaterekki, jossa saisin pidettyä vaattet siististi, ilman että ne lojuu mytyssä ja rypistyy lipaston laatikoissa. Mulla on muutenkin aikamoinen pakkomielle pitää vaatteita henkareissa (nykyään mulla tosin riippuu henkaria kohden keskimäärin kolme eri vaatetta, joten voitte kuvitella ton kaapin ahtauden :D)!
Kyselisinkin nyt ensin, että mahtaisiko lukijoiden joukosta löytyä jotakuta, jolla lojuisi käyttämättömänä Ikean vaaterekki tai kenties jokin muu hyväkuntoinen vaatetekki? Täältä löytyisi nimitäin halukas ostaja! Kuljetuksen vuoksi etsin rekkiä siis ensisijaisesti Pk-seudulta ja olen valmis maksamaan extraa, mikäli myyjällä on mahdollisuus toimittaa Helsingin Alppilaan. Toki myös nouto Pk-seudulta onnistuu. Mikäli sinulla lojuu vaaterekki käyttämättömänä, niin heitä toki mua sähköpostitse hintatarjouksella iines@it-aint-hard-to-tell.com 

Thank yooouuuu!!

EDIT: REKKI LÖYTYNYT! 🙂

13 vastausta artikkeliin “Hakusessa: Vaaterekki!”

 1. Mulla olis varastoss "lojumassa" todella hyväkuntoinen vaaterekki, just toi mikä kuvassa ja möisin sen niiiiiin mieluusti eteenpäin vaikka eurolla antaisin ja jos oikein kinuaisit niin saattaisin ilmaiseksikin antaa 😀
  MUTTA harmillisen tästä jutusta tekee se, että en asu Suomessa vaan Belgiassa joten tulis aika kalliiksi laittaa kuormassa tuleen 🙁

  Toivotaan että onnistais lähempää 🙂

 2. Toi nyt ei varmaan paljoo maksa uutenakaan… eikä oo mikään laadukas, itellä moinen eikä kyl ihan hirveesti kestä painoa… En siis ymmärrä miks ostaa käytettynä, koska ton elinikä ei oo kovin pitkä muutenkaan.

  1. Okei! En ole oikein perillä noiden kestävyydestä, kiitos tiedosta 🙂 Ajattelin ensin täällä huudella, jos jollakulla olisi ihan ylimääräisenä luopua, niin hyötyisi kaksi ihmistä samalla 🙂 Meinaan kyllä jokatapauksessa käydä iksusta ostamassa kun ei hinta päätä huimaa tosiaan!

 3. ikeassa toi maksaa 17€, just ostin itselleni tuommoisen. eikö olis helpompi vaan hakea sieltä ni ei tarvis ettiä 🙂

 4. Heippa, itseltä löytyy kaksi Jyskin musta-metallista (siis mustaa ja metallin väriä :D) vaaterekkiä ja ovat olleet oikein hyviä! Myymässä siis en ole, mutta ajattelin suositella, että sieltäkin löytyy. Hintaa vain 9,90 €/kpl 🙂
  – Henna

 5. ostin itse juuri eilen ikeasta metallisen valkoisen (ainakin omasta mielestäni nätin) vaaterekin 🙂 maksoi 7,95! 😀 kantsii käydä ikeasta kattoon, siä oli muitakin malleja 🙂

  1. Multa löytyy kans toi valkonen 8e rekki ja erittäin hyvin on kestäny 😀 ainut kerta kun oli pieni huoli oli silloin kun otin rekin toisesta päästä kiinni ja lähdin vetämään sitä kämpän toiseen päätyyn, tietenkin kaikki vaatteet siinä päällä.. Tossa se edelleen nököttää:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.