Hakusessa Björn Axen Toolsin magig brush!

Heräilin taas vaihteeksi jo yli tunnin aiemmin kun kellon oli tarkoitus soida, joten nousin ihan suosiolla ylös kukkumaan ja keitin kunnon satsin kahvia. Ainakin huomenna saa nukkua onneksi oikein myöhään viikonlopun kunniaksi 😉
Mulla on jo jonkin aikaa ollut ostoslistalla Björn Axén Toolsin magic style brush sen jälkeen kun luin Jennin blogista vakuuttavan myyntipuheen tästä ja vakuutuin, että tämä sopisi juuuuri minun tarpeeseeni! 😀 Jotenkin tämä joka-aamuinen hiuskriisi on yltynyt jo aivan hallitsemattomaksi. Hiuksia ei vain saa hyvin sitten millään! Pyörin aina unissani ja vaikka tukka olisikin föönattu ja suoristettu/kiharrettu täydelliseksi edellisenä päivänä, niin todennäköisesti se on sitten yön jäljiltä aikamoinen takkupesä. Olen yrittänyt miettiä, että mitä ihmettä kehittelisin seuraavalle kampaamokäynnille missioksi, että pääsisin tästä kriisivaiheesta yli (:D) Jokatapauksessa olen yrittänyt jo kuukausia metsästää tuota ilmakiharrinta läpi Stockat, Sokkarit ja muut kodinkoneosastot, mutta mistään en sitä ole löytänyt!! Tänään ajattelin poiketa töiden jälkeen Stockalle kurkkaamaan, jospa tuota vihdoin olisi mahtanut sinne tulla..
Nelly.comista tuota saisi näköjään tilattua (täältä, klik!), mutta malttamaton kun olen, niin en millään malttaisi odottaa montaa päivää, että saan tuon käyttööni! Siksi haluaisin lähinnä vain käydä nappaamassa sen mukaan kaupasta, missä sitä nyt sitten sattuisi olemaan valikoimissa. Onko kukaan törmännyt tähän Helsingissä?! Ainiin ja onko teillä kokemuksia tästä, toimiiko? 🙂
Blogissa on luvassa lähiaikoina teille toinenkin arvonta, joten pysykää hollilla! Sillä aikaa on kuitenkin vielä mahdollisuus osallistua tuohon LivBox-arvontaan vielä tämän päivän ajan täällä!

9 vastausta artikkeliin “Hakusessa Björn Axen Toolsin magig brush!”

  1. Niinkin retrosta kaupasta kuin Prisma, saa tuon masiinan hommattua. Itse ostin Viikistä, jossa oli muistaakseni kolmea eri kokoa…tai ainakin kahta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.