Uusia tuulia kotirintamalla

Huhheijaa. Olen ollut viimeiset pari viikkoa tai oikeastaan reilun viikon jotenkin aivan stressinä meidän kotikuvioista ja samalla on keskittymiskykykin ollut täällä aivan nollissa. Varsinkaan kun ei ole viitsinyt täällä kovinkaan avoimesti asioista höpistä ennenkö kuviot ovat varmoja! Ostotarjouksemme käsirahan kera nimittäin hyväksyttiin reilu viikko takaperin paritalon puolikkaasta täältä Helsingistä ja melko vauhdikkaasti laitoimme tämän oman kotimme myyntiin. Olen niin paljon venkslannut viime viikkoina meidän lainajuttuja ja näitä kaikkia tarjouksia sun muita, että meinaa jo mennä pää pyörälle 😀

Vaikka tiesinkin, että meidän nykyinen asunto on varsin hyvin liikkuvaa sorttia, oli silti takaraivossa semmonen pieni paniikki, että mitä jossei tämä nyt jostain syystä menekään nopeasti kaupaksi.. Nyt kuitenkin eilisen ensinäytön jälkeen tarjous hyväksytty tästä Käpylän kodista ja vielä pyyntihintaan, joten kovin kauaa ei todellakaan pitänyt jäädä odottelemaan ostajaa! Jeeee!! Meidän muuton ajankohta on vielä epäselvä, koska uuden asuntomme myyjä ei ole vielä löytänyt itselleen uutta kotia, joten muutto voi olla puolentoista kuukauden tai kolmen kuukauden kuluttua. Tästä nykyisestä joudumme jokatapauksessa lähtemään evakkoon jo parin kuukauden päästä.

Nyt kuitenkin pääsee vihdoin vähän tarkemmin miettimään uuden asunnon remppakuvioita ja budjettiakin kun asiat alkavat pikkuhiljaa selkeytyä. Ihan superkiva, että päästään ensi kesänä ottamaan aurinkoa ja grillaamaan omassa pihassa! Tästä syystä on myös tullut roikuttua kohtuullisen paljon siellä Elloksen verkkokaupassa ja varmasti myös vastaisuudessa 😀 Kalusteita nyt ei onneksi tarvitse ihan kamalasti ostaa, mutta kaikkea pientähän sitä aina kuitenkin tarvitsee.

 kuvat oikotie.fi
Superhaikeaa kyllä muuttaa Käpylästä ja tästä asunnosta pois. Tämä oli kuitenkin ensimmäinen omistusasuntoni ja Käpylä muutenkin aivan superihana paikka asua. Tänne liittyy paljon kivoja muistoja ja onhan tämä ollut myös pikkuisen ensimmäinen koti. Jos asiaa haluaa miettiä realistisesti, niin olisihan muutto kuitenkin vääjäämättä ollut edessä näiden 40 neliön käydessä aivan pian pieneksi, joten miksi ei muuttaa silloin kun sopivan kiva koti kerta löytyi!

Meidän todella lyhyen asunnonetsintä-projektin aikana ehdimme tarjota yhteensä neljästä kivasta asunnosta. Ensimmäinen oli aivan unelma, mutta tarjouskaupan myötä hinta kipusi aivan tähtitieteellisiin lukuihin, jopa välittäjän mielestä. Toinen oli myöskin tarjouskauppa ja vaikka tarjosimme reippaasti enemmän kun aiempi tarjoaja, hyväksyi myyjä alemman tarjouksen jossa ei ollut ehtona oman asunnon myymistä, mikä siis oli hyvin ymmärrettävää! Kolmannesta asunnosta emme yksityisen myyjän kanssa päässeet aivan yksimielisyyteen hinnasta, koska olisimme joutuneet kyseiseen kohteeseen tekemään vielä pientä remonttia.

Samaan aikaan löysimme kuitenkin tuon neljännen kohteen, josta olimme itseasiassa tarjonneet aikaisemmin juuri samasta yhtiöstä 😀 Emme olisi ikinä kuvitelleet saavamme tuota asuntoa, koska näytöllä kävi melkoinen kuhina ja välittäjän mukaan lähes 40 taloutta. Myyjä kuitenkin näki plussana sen, ettei tämän tarvitsisi heti muuttaa ja saimme varmistettua pankista siihen mennessä käsiraha-asian ja jo näyttöiltana saimme tietää, että asunto on meidän!! Kuvia tulossa sitten joskus kunhan saadaan asiat etenemään ja remonttikin aluilleen.

Semmoisia uutisia! Vielä kun saisi nämä asuntokaupat hoidettua pois alta, niin pääsisi rentoutumaan ennen remppastressiä 😉

12 vastausta artikkeliin “Uusia tuulia kotirintamalla”

  1. Vautsi!! Onnea uudesta kodista! :)) ihanan näköinen tuo teidän tän hetkinenkin asunto. Mut pojallekin tietty kivaa kun on oma piha missä möyriä 😀 me ei kanssa mitenkään mahduta enää kolmen lapsen kanssa tänne asumaan mut ei oo mitään potentiaalisia taloja tullut myyntiin. Ja rakentaminen on hiton kallista ja stressaavaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.