Eka videopostaus sitten 2014

Tein toissa viikonloppuna teille yllärin ja kuvasin piiiiitkästä aikaa videon! Jotenkin tämän lataamisessa meni ikuisuus kun mietin ensin, että julkaisenko ollenkaan koko videota. Jossei siis mun imetysturvonnut pöhönaama aiheuta mielipahaa, niin kurkkailkaa marraskuun tokavikan viikon kuulumiset videolta 🙂

Ja kertokaa toki noin yleisesti videoiden kohtalo. Kyllä vai ei? 😀 Eli että teenkö näitä jatkossa lisää uusia vai jätänkö homman ammattilaisten käsiin? En nimittäin ole perehtynyt millään tapaa esimerkiksi näiden editointiin, apua 😀 
Ja jos videoita, niin mitä videoita?!
PS. Kivaa Suomen synttäripäivää!

10 vastausta artikkeliin “Eka videopostaus sitten 2014”

  1. Tosi kiva video, mukava oli sillon muinoinki näitä kattoa nii videoita vaan tulemaan 🙂 Ja siitä uudesta kodista vois sitte tehä videoesittelyn

  2. Lisää videoita joo! Näitä on ollut ikävä. Kaikki höpöttelyvideot on kivoja, niiden lisäks just vaikka kauneudenhoito tai kokkaus jne aiheiset 🙂

  3. Kyllä, lisää videoita! Oon aina tykännyt sun videoista ja tää uusi oli kiva yllätys! 🙂 Aiheilla ei ole niin väliä, kaikki perus höpöttelyistä aina ostosten esittelyyn käy. Muutenkin on tosi kiva, että päivittelet blogia usein ja olet pysynyt omana itsenäsi ja tarkoitan tätä siis hyvällä! 🙂 Blogisi on piristävän erilainen ja aito!

  4. Joo samaa mieltä, ehdottomasti lisää videoita ihan siitä mistä kirjoitteletkin ja spontaani höpöttely sopii mainiosti. Sun blogi on muutenki niin paras, postaat hyviä, kiinnostavia ja hyödyllisiä juttuja ihan tietystä aiheesta perusarkijuttuihin. Jatka samaan malliin vaan! 🙂
    T. 5 vuotta blogiasi lukenut

  5. Siis sun kasvsi eivät ole mihinkään turvonneet, yhtä kaunis ja ihana Iines olet kuin silloin aiemminkin videoissa. 🙂 Ja olis tosi huippua, jos jatkaisit videoiden tekoa, aihe-ehdotuksia esim. ihon- ja kasvojenhoitotuotesuosikit, meikkituotesuosikit, meikki-ja hiustenlaittovideot, päivän kulku- videot, ja ihan vain höpöttelyvideot(ns. päivän/viikon kuulumiset) jne…:)
    -Katja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.