Kivoja laukkulöytöjä kevääksi

Ajattelin vinkkailla teille laukkukampanjasta, joka Zalandolla pyörii tämän viikon. Osa laukkuvalikoimasta on nimittäin jopa -50% alessa ja keräilinkin alevalikoimista omia lemppareitani. Suurimmassa osassa on nimittäin varsin hyvä aleprosentti ja useita aitonahkaisia löytöjäkin tuli tehtyä! Myöskään superedullisen Even&oddin valikoima ei päässyt tälläkään kertaa tuottamaan pettymystä 🙂

1.Konjakin sävyinen laukku (-40% alessa ) nahkaa Kiomi täältä 2. Konjakin sävyinen käsilaukku (-30% alessa) Even&odd täältä 3. Musta laukku (-40% alessa ) nahkaa Kiomi täältä 4. Musta bucket bag (-30% alessa) Even&odd täältä 5. Valkoinen bucket bag (-30% alessa) Even&odd täältä 6. Musta shopper nahkaa (-25% alessa) mint&berry täältä 7. Konjakkinen pikkulaukku (-30% alessa) Even&odd täältä

Kollaasin bucket bageille ja tuolle vikalle laukulle jää hintaa alle 13 euroa. Bucket bagejä oli myös ihanassa pastellisävyssä (normaalihintaan)! Nuo Kiomin nahkalaukut ovat tyylikkäitä peruslaukkuja esimerkiksi työkäyttöön, 50e nahkaisesta peruslaukusta ei ole kyllä paha hinta 🙂

1.Nude käsilaukku (-45% alessa) Anna Field täältä 2. Vaalea pikkulaukku nahkaa (-35% alessa) Kiomi täältä 3. Metallinhohtoinen pikkulaukku (-40% alessa) Even&odd täältä 4. Keltainen olkalaukku (-35% alessa) Even& odd täältä 5. Musta pikkulaukku (-35% ale) Even&odd täältä 6. Turkoosi shopper nahkaa (-25% alessa) Zign täältä 7. Musta shopper nahkaa (-45% alessa) Zign täältä

Alemman kollaasin lemppareita ovat varsinkin nuo keltainen ja musta pieni kevätlaukku Even&oddilta, joille jää alen jälkeen hintaa 12,95. Samoin tuo Zignin nahkainen shopper on ajaton hankinta.

Koko kampanjan laukkuvalikoiman löydät täältä.

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.