Philips Wake-up Light-arvonta!

Sain loppuvuodesta itselleni Philipsin Wake-up Light kirkasvalolampun, josta ehdinkin jo aiemmin kirjoittaa hieman ensikokemuksia täällä. Sen lisäksi, että valo syttyy asteittain ja voimistuu ennen haluttua herätysajankohtaa, voi äänivalikoimista valita myös radiokanavan tai jonkun valmiista rauhoittavista äänistä. Itsellä on ollut käytössä meren kohina 😀 Valo on yllä aivan paras piristäjä pimeisiin talvi-aamuihin, enkä voisi nykyään tehdä aamurutiineja ilman, että pidän valoa päällä myös aamupöydällä.
Nyt sain myös teille lukijoille arvottavaksi yhden kappaleen noita Philipsin herätysvaloja, joten yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa kevyemmät herätykset tähän pimeään talveen! 😉

Arvottava lamppu on siis kuvan malli, joka myös itseltäni löytyy. Lisätietoja tuotteesta löytyy täältä!

Luonnollinen valo herättää vähitellen 
Värillinen auringonnoususimulaatio herättää luonnollisesti
Heikentyvä valo ja ääni auttavat sinua nukahtamaan
20 kirkkausasetuksesta voit valita omien mieltymyksiesi mukaisen vaihtoehdon 

Luonnon äänet herättävät hellävaraisesti 
 Valitse viidestä luonnollisesta herätysäänestä
FM-radion ansiosta voit herätä suosikkiohjelmaasi 

Suunniteltu luonnollisesti sinua varten 
 Näyttö himmenee itsestään, kun huoneen valaistus hämärtyy
Siirrä laite torkkutilaan napauttamalla sitä 

Luonnollisesti todistettu toimivan 
Ainoa herätysvalo, jonka teho on kliinisesti todistettu
Philipsin kehittämä – yli 100 vuoden kokemus valaistuksesta.
92 % käyttäjistä on sitä mieltä, että se helpottaa sängystä nousemista 

Kilpailuun voit tosiaan osallistua kommentoimalla tähän postaukseen, että miksi juuri sinä tarvitsisit helpotusta aamuherätyksiin. Aikaa osallistua reissuni vuoksi on pika-arvontana huomiseen, torstaihin 10.1.2012 klo 20:00 saakka, jonka jälkeen lähetettyjä kommentteja ei julkaista. Julkaisen voittajan ennen reissuani! HUOM! Mikäli osallistut ilman Google-tunnusta (eli toisinsanoen anonyyminä), liitäthän mukaan sähköpostiosoitteesi!

Onnea kisaan! 🙂

133 vastausta artikkeliin “Philips Wake-up Light-arvonta!”

 1. Itsehän tarvitsen helpotusta aamuihin juuri sen takia, että aamuvuoro töissä alkaa kello seitsemän, sitä ennen täytyy laittaa itseni ja lapset lähtökuntoon, eli oma herätys on jo kello viisi aamulla (yöllä!) että varmasti kerkeää :/ Toinen lapsista hoitoon ja toinen jää kotiin odottelemaan koulun alkamista, kun meikäläinen lähtee vielä kitkuttamaan vanhalla fillarilla 5km tuolla lumen keskellä töihin 😀

 2. Pakko osallistua! 😉

  Oon 100 % aamu- uninen tapaus ja torkutan kelloa aina viimeiseen saakka. Virkeämmät aamut tulisivat siis täällä tarpeeseen, etenkin näin talvisin pimeään aikaan. 🙂

 3. Voiii miten ihana kisa 🙂 pakko osallistua 😉
  Minähän kaipaisin aamuihin apua siksi, koska mieheni saa aina jäädä nukkumaan, koska menee myöhemmin töihin. Siksi minun on tooodella vaikea koittaa nousta ylös, kun ärsyttää, että toinen saa jäädä nukkumaan ja itse pitää lähteä töihin.
  Jospa tästä lampusta olisi apua, ja ties vaikka tämän jälkeen alkaisin heräämään innoissani ja hyvissä mielin kohti päivän askareita 🙂

  vivitsu@luukku.com

 4. Me todellakin tarvittais tätä. Näin lomailun jälkeen aamuherätykset ovat vaikeita kuuden jälkeen. Lisäksi poika ei meinaa nukahtaa iltaisin enää millään, kun odottaa vain isiä nukkumaan. Ehkä hän saisi apua tästä.

  tittin_elamaa at luukku.com

 5. OI, toivottavasti onni potkaisee!
  Toivoisin tuollaista herätyskelloa koska, nykyään torkutan ja torkutan kännykän herätyskelloa ja sen johdosta oon entistä väsyneempi päivällä. Hellä mutta tehokas herätystapa olisi siis aivan ihana, jotta kerkeisin jotain päivisin tehdäkin. Nyt unirytmi alkaa kääntyä ihan väärin päin!

 6. Tää todellakin tulis tarpeeseen, koska kaikki heräämiset on ihan tuskaa, varsinkin kun töiden takia tulee usein herättä jo ennen viittä, mikä ei todellakaan ole inhimillinen aika. Varsinkin näin talvella, kun aurinko ei muutenkaan juurikaan paista tuntuu siltä, että päivät on vaan ikuista pimeyttä.
  Hauskaa matkaa, toivottavasti on ihan sikkehauskaa ja saat nauttia auringosta meidän kaikkien muidenkin puolesta! 🙂

  nade_vuorinen@hotmail.com

 7. Mulle aamuherätykset on ollu aina vaikeita! Oon vanhemmilta kuullu juttuja miten mulle on pienenä laitettu yöpöydälle sellanen vanhanaikanen "rämisijä"kello joka paukuttaa kelloja ja pomppii, mutta olin senkin ohi jatkanut uniani tyytyväisenä 😀
  Tuo herätysvalo on aivan mahtava keksintö!! Kukalie hoksannut.

  sypa.blog@hotmail.com

 8. Loman ansiosta unirytmi ihan kuralla. Mietin täällä töissä joka palaverin jälkeen, että nukuinko silmät auki vai kiinni.. Mä en ehkä selviä aamuista ilman tätä:)

  t. emilla@luukku.com

 9. Tuntuu, että tätä valoa tarvitsisi sekä minä että koira. 🙂 Juuri kun olen saanut itseni raahattua sängystä ylös, koira venyttelee pedissään ja kääntää kylkeä. Uloslähdön aikaan kun otan remmin käteen, se saattaa putkahtaa sängyn alle, koska haluisi vielä nukkua. 😀 Täällä siis kaksi unikekoa, jotka tarttis piristystä aamuihin.

  eine_87@hotmail.com

 10. Olen super-surkea herääjä, torkutan joka päivä vähintään tunnin. Se on aivan samantekevää onko herätys 5.05 (aamuvuoro) vai 10.00 (iltavuoro). Makuuhuoneemme on todella pimeä, koska teen ajoittain myös yövuroja. Tänäänkin ensimmäinen herätyskello oli soimassa 8.45, mutta kampesin itseni ylös 9.45 ja aivan unenpöpperössä. Herätysvaloa olen miettinyt jo aikaisemmin, mutta korkeat hinnat ovat estäneet sen hankinnan. Samalla saisin heti kuunnella radioa aamulla, laitan sen aina kuitenkin päälle herättyäni 🙂 Supermukava kisa!

 11. Oon tuota tommosta wakeup lightia kattellu jo pidempäänkin, kun mä herään aina kuuden aikaan ja avokki jatkaa vielä unia, niin yritän siinä sitten pimeässä ääneti kaivella vaatteita ja pukea päälle ja hipsiä töihin. Wakeup lightilla varmaan onnistuis nekin aamutoimet helpommin ja sutjakammin 🙂 Avokkia ei tosin saa hereille pahimmalla räminäkellollakaan 😀

 12. Jo ennen syksyä mua alkaa jännittää miten selviän talvesta ja pimeistä päivistä. Sängystä ylöspääseminen on tahtojen taistelua, eikä läheskään aina onnistu niin kuin kuuluisi.. Myös päivisin nukuttaa ja liiasta nukkumisesta ei mun kohdalla ole kuin haittaa. Lisäksi väsymyksestä stressaamisen takia saatan nukkua todella huonosti yöllä, jolloin en todellakaan pääse aamulla ajoissa (jos ollenkaan!!!) kouluun. Keväällä ja kesällä helpottaa, mutta kyllähän silloinkin aamulla väsyttää kun olisi kiva valvoa myöhään yöhön. 😉
  Uskoisin mun elämän muuttuvan yllättävänkin paljon parempaan suuntaan herätysvalon avulla!

  jettapeipi@hotmail.com

 13. Tätä lamppua oon jokaisena tämän viikon aamuna miettiny kovasti ja melkein jo tilannutkin sellaisen. Mistä lie johtuu, mutta vuoden vaihteen jälkeen heräämiset on ollut tuskaisen vaikeita. Iltaisinkin menen hyvissä ajoin nukkumaan, että varmasti saan sellaiset 8-9 tunnin yöunet, mutta silti herääminen ei ole sen helpompaa.

  he_ta_@hotmail.com

 14. Mulle aamuheräämiset on ollu kauhea ongelma aina!! Mulla herättää joka aamu kello 1,5h ennen kun täytyy olla töissä,torkutan vähän liian pitkään ja sit tuleekin ihan älytön kiire ja voi sitä kiukun määrää mikä aamusin on!! Ois niin ihanaa kun sais herätä tommoseen mukavaan herätyskelloon ,eikä siihen rääkyvään kelloradio ääneen mitä se mun masiina pitää…. Varmasti olis mielikin parempi joka aamu kun toi "valokello" mut herättäis! 🙂

  rooosa20@gmail.com

 15. en jaksa ikinä nousta aamuisin ajoissa, painan torkkua aina viimeiseen asti ja sitten tulee hirveä kiire töihin! tuo lamppu varmaankin helpottaisi paljon väsyneitä aamujani 🙂

  roosah-@hotmail.com

 16. Tarvisin Wake-Up Lightin koska oon ihan armoton torkuttaja! Menee kevyesti kaks tuntia, jos en laita kelloa soimaan toiseen päähän huonetta. Wake-Up Light vois siis olla mun pelastus! Varsinkin, kun mulla on opinnäytetyö niin vaiheessa, että aikaisin herääminen olis todellakin eduksi. Oon tota Stockalla katsellut, mutta opiskelijabudjetti ei vielä siihen veny. :/

  kaisu_ ät live.com

 17. Olisi kyllä just pimeiden aamujen pelastus! -Roosa (rroosa(at)windowslive.com)

 18. Osallistun – ilman muuta. Minulla on pehmytkudosreuma ja usein yöunet ovat katkonaisia. Aamuherääminen sitten onkin näiden unosten jälkeen yhtä tuskaa. Jumalaton pirinä korvan juuressa ei ainakaan piristä eikä tee päivästä parempaa. Olisipa kiva herätä hieman hellemmin;)

 19. Osallistun arvontaan, mutta lamppu ei tulisi minulle, vaan äidilleni 🙂 Hän työskentelee kolmivuorotyössä ja ei ole aamuvirkku joten tämä lamppu tulisi todella tarpeeseen. Äitini osti muutama vuosi sitten tälläisen halpisversion eikä siitä ole ollut mitään hyötyä. Tämä helpottaisi varmasti äitini aamuherätyksiä ja toisi piristystä koko päivään ja vaikuttaisi myös siis meidän lasten elämään kun äiti olisi pirteämpi 🙂

  Mukavaa reissua!

  – K

 20. Osasin nuorempana herätä ihan hyvin, mutta nykyään olen aikamoinen torkuttelija. Lämmin peitto on kauhen vaikea jättää taakseen, varsinkin näin pimeään aikaan. Tuollainen valo voisi auttaa.. Ehkä, kenties. Olisi ainakin ihana kokeilla.

  🙂

  aveckarolina@gmail.com

 21. Hitsit ku tää ois hyvä synttärilahja mun poikakaverille joka täyttää vuosia 27. pv :)! Se on maailman huonoin heräämään ja ku ite herään heti ku kello soi ja laitan valot päälle niin se viä sängyssä kitisee ku haluaa valot pois kun sen silmiä särkee.

  Ida916@hotmail.com

 22. Ah, toi olisi todellinen pelastus mun alkuvuodelle; opparin kanssa aika hektiset ajat käsillä. Teen tällä hetkellä vuorotyötä, joka on iltapainotteista ja aamuheräämiset tuntuu tuskalta, mutta pakko vain tällä hetkellä jaksaa! Maaliskuun lopulla olisi tarkoitus valmistua, mutta lamppu olisi senkin jälkeen enemmän kuin tarpeellinen tälle unikeolle 😉

  Heidi

 23. Moi!
  Olen harkinnut jo ostavani kyseisen tuotteen, koska joudun työni puolesta heräämään jo klo 5 aikoihin… Pahimmassa tapauksessa edellinen työvuoroni on vasta loppunut edellisenä iltana klo 22. Ah, rakastan sairaanhoitajana oloa 😉
  Mutta uskon, että tästä olisi suuri apu arkiaamuille, jotta saisin edes hieman enemmän virtaa täällä pimeyden keskellä…
  Kesää odotellessa 🙂

  katriinak@hotmail.com

 24. Ai miks minä? Tässä pari syytä: koulu alko maanantaina ja oon jo myöhästyny kerran, ja tänäänki melkein (syynä siis se etten herää, vaikka kello soi vieressä) : D Ai että nukun sikeesti? Oon todellinen iltavirkku ja joudun pakottaan itteni nukkumaan, minkä takia pyörin sängyssä ennen nukahtamista – tästä taas seuraa se, että aamulla on tuskasen vaikeaa herätä, jos siis on pimeää… Ehkä tuo kirkasvalolamppu auttas asiaa Kesällä ei tätä "heräämisongelmaa" (tai jaksamisongelmaa) ei ole, sillon jaksan painaa pari kuukautta minimaalisilla 2-5h per yö… mutta nää talvet. En kestä!

  minsku _ 89 ät hotmail . com

 25. kirkasvalolamppu on ollut hankintalistalla jo pidemmän aikaa, mutta vielä sitä ei ole syystä tai toisesta tullut ostettua. omien aamuvuorojen vuoksi herätyskello soi vartin yli neljä aamulla, enkä todellakaan ole aamuihmisiä. tästä johtuen kirkasvalolamppu olisi oikein mukava piriste ja herättäjä noihin kylmiin arkiaamuihin. avopuolison aamut ei ole yhtään sen helpompia, sillä hänellekään tuo aikainen aamuherätys ei ole se kaikkein lempparein juttu 😛 kirkasvalolamppu pääsisi meillä siis oikein hyvään kotiin 🙂

  terhi.play@hotmail.com

 26. Erityisesti tänä talvena aamuherätykset on tuntunut tosi vaikeilta. Luennoilla jaksan vielä jotenkin herätä, mutta päivinä jolloin ohjelmassa olisi esim. kandin kirjoitusta, en pääse millään ylös sängystä ja siirrän herätystä tunneilla! Tämä ärsyttää itseäni suunnattomasti ja vannon aina, että huomenna herään ajoissa, mutta lopputulos on aina sama. Herätysvalo on vielä kokeilematta, mahtaisiko siitä olla apua?

  annivainionpaa@hotmail.com

 27. Mulla taitaa stressiä pukata gradun kirjoittamisen ja muiden töiden kanssa, ja nukkumiset on jäänyt vähälle! Nukkuminen vaikuttaa mulla niin suuresti, että jos se ei suju, niin ei mikään suju 🙂 Olen kuullut tuosta lampusta vain hyvää, ja toivoisin, että se vaikuttaisi heräämisvaikeuksiin lyhyiden yöunien takia. Jos sitten vaikka gradunkin saisin naputeltua valmiiksi 😀

  okronlund@hotmail.com

 28. Tarvitsisin tuollaisen lampun sen vuoksi, että tämä pimeä vuodenaika menee minulla aina kuin jossain sumussa. Olen väsynyt 24/7 riippumatta siitä kuinka paljon tai vähän nukun. Yleensä kevään ja valoisten aamujen koittaessa tuntuu kuin heräisin yhtäkkiä eloon jostain talvihorroksesta. Kaikki tuntuu helpommalta ja väsymys katoaa kuin taikaiskusta. Ehkä tuollainen lamppu hieman helpottaisi tätä vuosittain toistuvaa lähes puolen vuoden mittaista horrosjaksoa ja voisin elää edes hieman enemmän talviaikanakin 🙂

 29. Oon oikeesti ehkä maailman huonoin aamuherääjä. Torkkunappulaa tulee paineltua ihan liikaa aamuisin ja sen takia aamut ovat aina yhtä kiirettä. En edes muista milloin viimeeksi olisin ehtinyt syödä mitään aamupalaa aamulla.. Tai milloin viimeeksi ei olisi tarvinnut juosta bussipysäkille 😀

 30. Itse en lamppua tarvitse, minulla toimii herätyskellona varmasti 1-vuotias tyttö. Mieheni sen sijaan käy pitkän matkan päässä töissä ja joutuu heräämään ikävään pärinään jo viiden jälkeen aamulla. Hän on kyseistä lamppua toivonut itselleen, mutta yleensä on ostos jäänyt kauppaan melkoisen kalliin hinnan takia. Toivottavasti tärppäisi arvonta ja voisin hänelle tämän iloisen yllätyksen antaa!

 31. Oon saanu vasta vauvan ja joudun sen takia heräilemään yöllä. Aamusin nouseminen on välillä niin tuskaa, että en tiiä miten saisin itteni ylös. Samalla vauva oppis (toivottavasti) hoksaamaan että valojen säätely kertoo sen koska nukutaan ja koska herätään.

  laura_simola@hotmail.com

 32. Tulee tarpeeseen, koska en oo _yhtään_ aamuihminen. Mä heräisin aina 10-12 jos saisin ite päättää, mut no can do. Tää vois ehkä auttaakin 🙂

  kiti-@hotmail.com

 33. Tiedän että moni aloittaa samalla "olen todella huono heräämään" , mutta tarinani ei lopukkaan tähän. Olen ihan pienestä asti ollut erittäin huono heräämään. Kolmen vanhanakin tarvitsin aina tunnin heräämisen päiväunilta. Tuhisin ja itkin ja kiukkusin aina kun piti nousta aamulla. Mikä on sitten muuttunut noh… juurikaan en enää itkeskele aamuisin tai päiväunilta herättyäni , mutta muuten olen kyllä kiukkuinen tuhisija. Ystävät joidenka kanssa olen yökyläillyt nauravatkin aina kuinka kolmailen ja tuhisen aina tunnin herättyäni , kun muut ovat jo pukeissa ja meikeissä. Siispä olen jo ihan oikeasti kauan miettinyt mikä auttaisi ja luulempa että juuri tuo valo voisi auttaa heräämisiini 🙂 terveisin Sarianna "Kaunis mieli blogi"

 34. Jee tämmöstä mä tarvisin. Ja yksinkertasesti sen takia, että mä oon maailman huonoin heräämään aamulla. Mä torkutan aamusin sen kaks tuntia, jos vaan on mahollista, enkä pääse siitä tavasta eroon… Tommonen tois sitten ehkä piristystä siihen aamuun ja jos jaksais nousta sängystäkin vähän nopeemmin 🙂

  vammastiina@gmail.com

 35. Aamuherätykset aamu viideltä ei oikeen nappaa, aamut alkavat lähes joka kerta se kuuluisa otsassa kun haluaisi vaan vetää peiton korville ja harkita nousemista vasta kun on oikeasti valoisaa. Tämä lamppu olisi mun aamujen pelastaja, ehkä jaksaisi pirteänä tän pimeän talven.

  elisa.inkilainen@hotmail.com

 36. Olen ihan koomassa aina aamuisin 🙂 jos tosta olisi edes vähän helpotusta mun arkeen niin tahtoisin tuon ehdottomasti!

  Olisi huippujuttu omistaa tuollainen! 🙂 ps. Ihanaa reissua sinulle <3

  ma-riia@hotmail.com

 37. En todellakaan ole aamuihminen, mutta kesäisin valoisaan herääminen on huomattavasti helpompaa. Nyt pimeimpään aikaan mulla kestää muutaman tunnin ennen kuin olen oikeasti hereillä. Olen myös aamuäreänä. 😀 Inhoan sitä kun joutuu heräämään pilkkopimeään silmät ihan sikkuralla ja piipittävään kännykän herätyskelloon.

  jenna_88_(ät)suomi24.fi

 38. Mun on niin vaikee herätä aamusin, kolmen lapsen äitinä sitä repii oman ajan vaikka yöunista, joten tulee iltaisin valvottua ihan liian myöhään, varsinkin kun mulle ei riitä mitkään kuuden tunnin yöunet… Tolla vois kokeilla, olisko herääminen yhtään helpompaa kuin tavallisen herätyskellon avulla..

  khanel@windowslive.com

 39. Oon niin aamutorkku kuin vaan voi olla! Lasken aina herätystä puhelimeeni laittaessa, että varmasti ehdin sen n. 1h-1,5 h torkuttaa ennen kuin on pakko nousta. Tiedän, typerää, mutta nukun parhaimmat pikku-unoset aina noiden torkkujen välissä. Jos nyt sitten nousisin virkeämmin ylös sängystä tuon lampun avulla 🙂

  – marsaaaa
  mrsaaaa@luukku.com

 40. Loistava helpotus aamuihini! Tietenkin olen myös sieltä aamu-unisten kerhosta, mutta liian usein käy myös niin ettei herätyskellolla ole mitään vaikutusta heräämiseeni. Jatkan vain tyytyväisenä uniani kaikesta huolimatta ja länttään unissani kellon kiinni. Tämä kirkasvalolamppu voisi olla juuri sitä mitä aamuihini tarvitsen!

  llukkari@ulapland.fi

 41. Luonnollisesti olisin aivan luonnottoman onnellinen jos aamuisin silmäni saisivat herätä luonnolliseen valoon, korvani luonnon ääniin ja jos kuuluisin näihin 92:een prosenttiin, joita tämä kapistus luonnollisesti auttaisi heräämään vähänkin virkeämpänä näihin luonnottoman pimeisiin ja pyryttäviin talviaamuihin! Nyt vain pidän luonnottomasti sekä peukalot että varpaat pystyssä, jotta arpaonni suosisi minua ihan luonnottoman paljon!

  teijja.v@hotmail.com

 42. Uaaah, toi sopisi meikäläiselle kuin nenä päähän! Viime aikoina herääminen on ollut vaikeampaa ja vaikeampaa, ja torkku-nappia on tullut painettua turhankin monta kertaa putkeen aamuisin. Asiassahan ei olisi muuten ongelmaa, mutta työ- ja koulujuttujen hoitaminen siirtyy samalla koko ajan. Sitten kun viimein pääsee ylös, niin onkin jo hirveä kiire ja paniikki, että ehtii tehdä kaiken suunnitellun työn saman päivän aikana… Hieno kombo muuten tällainen työt + viimeiset kurssit + gradu samaan aikaan 😀

  Lupasin itselleni uutenavuotena, että tänä vuonna pyrin heräämään viimeistään ensimmäisen torkun jälkeen. Tämä sen vuoksi, että ylimääräinen stressi ei varsinaisesti paranna omaa suoritustehoa. Tuollaiseen lempeään valoon herääminen olisi kyllä ihan parasta, koska normaalisti kesäaikaan heräilen ilman kelloa viimeistään seiskan pintaan 🙂

  suprajohtavuus@gmail.com

 43. pakko osallistua! tuollaisesta lampusta olen haaveillut jo vuosien ajan 😀 en todellakaan ole aamuihmisiä ja nukkuisin mieluusti puoleen päivään aina kun mahdollista. Luennot yliopistolla alkavat kuitenkin usein kahdeksalta joten kello soittaa yleensä puoli seitsemän aikaan.. Työpäivinä on vielä "rankempaa", aamuvuoro alkaa puoli seitsemän joten pahimmillaan herätys on siinä viiden aikoihin 😀 aikaiset aamuheräämiset on kyllä aina enemmän tai vähemmän rankkoja,varsinkin näin talvella kun on pilkkopimeää.. uskon että tuollaisesta valosta olisi paljon apua 🙂

 44. Olen menossa takaisin töihin maaliskuun alussa oltuani yli vuoden äitiyslomalla. Alkaa siis uudenlaiset herätykset ja tää ois just passeli 🙂

 45. tulin juuri takaisin espanjasta 4 kk jälkeen ja pimeys iskee pahemmin kuin koskaan. koulun lisäksi kuljen töissä ja 5 herätyksiin nousen silmät kirvellen kun yleeensä edelliset illat menee kouluhommissa. kun pitäshän se kandikin tehdä tässä. eli kaikki lisäpiriste tulisi huutavaan tarpeeseen. olisi ihanaa jos iltavirkku oppisi pitämään edes vähän enemmän aamuista

 46. Tämä tulis kyllä todella tarpeeseen, jo ihan senkin takia että se lamppu 😀 olen vuoden asunut nykyisessä asunnossani ja makuuhuoneestani löytyy tasan yksi valo ja se on ikean valaisimen runko ilman varjostinta. Olen halunnut panostaa kodin valaistukseen ja en ole vielä löytänyt sopivia valaisimia makkariin.

  Tämä kirkasvalolamppu on ennen kaikkea hyödyllinen ja todella tyylikäs! Jos tämän sattuisin voittamaan, tulisi kattovalaisimen hankinnasta entistä hankalampaa…

  emmis @ live . fi

 47. Tarvitsen tuollaista herätystä, koska työni on aika aamuvuoropainoitteista ja joudun aikasin heräämään. Olen ajatellut lopettaa kahvin juonnin, koska tulee juotua aina aamuisin mukamas, että se piristäisi. Oon niin pitkään ollu aikeissa hankkia tollaisen lampun, mutta ei ole ollut varaa ! Lamppu tulis niin tarpeeseen 🙂

  neamaria@hotmail.fi

 48. Torkutan joka aamu ja sängystä en ylös pääse ilman 5 torkkua:D
  Joten voi kuinka olis niin kiva jos onni potkis!:)

 49. Nyt talvisin aamut ovat niin pimeitä ja pihalla on kylmä pakkanen, joten sängystä nouseminen on viimeinen asia minkä haluaisi tehdä. Torkutusta tulee harrastettua vähän liiankin pitkään ja usein tulee todella kiire lähteä kouluun päin. Kotiuttaisin enemmän kuin mielelläni Philips wake-up lightin aamujani helpottamaan 🙂

 50. Aamuherätykset on mulle AINA yhtä tuskaa 😀 Ja siitä kärsii samalla poikaystävä, joka joutuu kiukutteluni kuuntelemaan. Tää vois tuoda sellaisen pehmeän tekijän aamuherätyksiin ja helpottaa oleellisesti myös sitä yhteiseloa kotona 😛

  minuhno at gmail.com

 51. Toivon niin kovasti pukilta tätä joululahjaksi, mutta olin varmaan ollut liian tuhma ja taisi mennä pirteät herätykset toiseen osoitteeseen. Olin tietysti kovin surullinen ja pelokkaasti odotin uuden lukukauden alkua pimeyden saartamana. Pelko oli aiheellista, luennot jäivät aamuhämärän pimentoon ja ylösnousemus tapahtui tänäänkin vasta klo 12.34. Uskon vakaasti, että tämä kello nostaisi näinkin talviunisen ja laiskan karhun takaisin koulun penkille. Kevättä odotellessa 8)

  katli1@luukku.com

 52. Vihaan jo etukäteen tätä vuoden 2013 alkupuoliskoa, koska ohjelmassa on pääsykokeisiin lukemista, pääsykokeisiin lukemista ja lisää pääsykokeisiin lukemista. Kerran jo yliopistoon pyrkineenä tiedän minkälaista helvettiä se on, joten turha enää huijata aivoja, että kivaa tästä tulee 😀 Aikaisia herätyksiä koko sydämeni pohjasta vihaavana ihmisenä herätykset kirjastoon eivät helpota asiaa, varsinkaan täällä Suomen pimeydessä. Olen harkinnutkin hankkivani kyseisen lampun aamuja helpottamaan, joten tulisi kirjaimellisesti kuin tilauksesta!

 53. Tuo sopisi mulle niiiin hyvin! Teen kolmivuorotyötä, mikä tarkoittaa sitä, että joskus kello soi aamulla puoli kuusi, joskus kymmeneltä ja yövuorojen jälkeen saan nukkua koko päivän ja herätä vasta illalla. Unirytmi on siis todella epätasainen, ja varsinkin yövuorojen jälkeiset aamuheräämiset on todella vaikeita! Tuo varmasti tekisi heräämisestä lempeämpää 🙂

  h_lo ät netti.fi

 54. Ennen heräsin aina tosi helposti aamuisin, nykyään torkutan aina ja se ärsyttää! Ehkäpä tästä olisi apua!

 55. En ikinä oo oikeen ollut aamuihminen ja herätykset on aina vaikeita, jos ei saa herätä omaan tahtiin. Tälläkin viikolla oon jo kaks kertaa nukkunut pommiin tän takia. Toi lamppu auttais mua varmasti heräämään helpommin ja olemaan jopa pirteempi aamuisin. 🙂

 56. Tarviisin tommosen kyllä ees kokeiluun… oon nimittäin nii unikeko ja sikeästi nukkuva, että en herää ees palohälyttimen ulinaan (koettu on). Aamu-unisena oon vaa oikee kettu jos joku tulee mua herättelee, unissani tulee sanottua sillo vaikka mitä ja saa sitte aina myöhemmi kuulla kuinka oon huijannu että ei oo koulua tänää jne:D
  suvi.lahdemaki@gmail.com

 57. No morjens! Täähän ois mulle niinku nyrkki silmään. Just tänä aamuna pääsin sängystä ylös tuossa 14 maissa. Epäilen, että olen raskaana……koululle….. Olis kova draivi päällä opiskelujen suhteen, mutta minkäs teet, piru vie sillon väsyttää kun väsyttää! Nyt on nimittäin opiskelujen alla just tärkeimpiä asioita, niin ei passais paljon luistella luennoilta!

 58. Tuo olisi kyllä suuri pelastus mun aamuihin! Herääminen on mulle yleensä todella vaikeaa, vaikka kuinka nukkuisin tarpeeksi. Oon aamuisin hirveän riitaisa ja vihainen. Mä ainakin uskon tuohon laitteeseen, nimittäin on varmasti paljo mukavampi herätä valoon ja luonnon ääniin kuin rääkyvään herätyskelloon!:) Tästä olisi myös huomattavaa hyötyä kaikille niille, jotka joutuvat olemaan aamuisin kanssani tekemisissä:D

  roosaheartit@hotmail.com

 59. Ton voittaminen olis varmaan paras juttu mitä mulle olis vähään aikaan tapahtunu 😀
  Oon niin aamu-uninen kun voi vaan olla. Joka ikinen aamu päätän, että meen ajoissa illalla nukkumaan, ja eihän toi oo toteutunu… Yleensä torkutuksen jälkeen otan herätyksen pois päältä, hups vaan, kun herään niin lähtöön enää puoltuntia. Eli toisin sanoen myöhästelen liian usein sen takia että en jaksa nousta tarpeeks aikasin. 😀 Luonnollisesti herään vasta kunnolla puolenpäivän aikaan.

  petravalkonen2@gmail.com

 60. olen yksinkertaisesti maailman huonoin heräämään ja tällä hetkellä menossa tärkeä työharjoittelu valmistumisen kannalta, niin tulisi kyllä enemmän kuin tarpeeseen tuollainen!:D

  roosa.s92@hotmail.com

 61. Mä teen työkseni lähihoitajan hommia, pelkkää yövuoroa eli oon siis aina väsyksissä 😀 Tää olis niin kätevä vapaapäiville ku rytmi on vaikee kääntää taas normaaliks. On se hieman raskasta varsinkin näin talvisin kun ei näe ollenkaan valosta aikaa!
  Mulla onkin kauan ollu suunnitelmissa hankkia tällänen härpäke 🙂

  millatsu@hotmail.com

 62. Aamuherätykset ovat vaan yksinkertaisesti kamalia. Mulla on aina ollut univaikeuksia, enkä oikeen ikinä saa tarpeeksi unta, joten luonnollisesti oon aamuisin tosi väsynyt.

  Herätyskelloja on aina soimassa viisi ja yleensä heräänkin siihen vikaan herätykseen, jos hyvä tuuri käy. Pommiin nukkuminen on liiankin tuttu juttu.

  Kaiken lisäks mulla on törkeen matala verenpaine, joten sit ku tiedän et oon melkein jo myöhässä ja vihdoin saan itteni sängystä ylös, on kauheen kivaa ku meinaa pyörtyä makkarin lattialle 😀
  Aamut ei siis todellakaan ole mua varten, ainakaan jos on kiire.

  Tämmöinen valolamppu voisi olla todellinen pelastus, ehkä aamut muuttuis hiukan kivemmiks sen avulla!

  essi.j.salonen@student.hamk.fi

 63. Oon ihan tosi huono heräämään aamusin etenki jos on vähän pimeempää.. Sit jos herään aamulla huonosti koko päivä menee yleensä ihan pilalle ja illalla on tuloksena järkyttävä päänsärky. Oon yrittänyt keksiä vaikka mitä että heräisin paremmin muttei ainakaan vielä oo löytynyt keinoa joten tuo olisi mulle ihan täydellinen. Anettehh@hotmail.fi

 64. En tiedä miten voisin perustella, miksi juuri minun pitäisi valo voittaa, sillä jokainenhan tietää, miltä tuntuu herätä kännykän piippaukseen juuri, kun unet olisivat makoisimmillaan 😀 Mukana siis! jeww_@hotmail.com

 65. Olen opiskellut sairaanhoitajaksi nyt puolentoista vuoden ajan ja olen tekemässä tällä hetkellä toista harjoitteluani. Harjoitteluiden ja tekemieni sijaisuuksien aikana olen huomannut, että asia jota eniten vihaan, on herääminen iltavuorosta suoraan aamuvuoroon. Se on aivan kauheaa. Ehkäpä tämä herätysvalo tekisi siitä edes hivenen miellyttävämpää. 🙂

  carmabella92@gmail.com

 66. Kerrankin herätysvalo, joka näyttääkin kauniilta. Itselläni herääminen on yleensä aamuisin helppoa, mutta pimeys näin talviaikaan ei yhtään kivaa. Mukavampaahan se olisi herätä hiljalleen sarastavaan valoon kuin kännykän pirinään pimeässä huoneessa. 🙂
  elireh@utu.fi

 67. Minä tarvitsisin tätä kipeästi, koska olen kroonisesti erittäin erittäin huono heräämään aikaisin aamulla. Kaikista optimaalisin tilanne itselle on jos saan hyvällä omalla tunnolla valvoa puolille öin ja herätä yhdeksän kymmenen aikoihin ja viikonloppuna hieman myöhempään. Varsinkin talvella kahdeksaksi töihin/kouluun jo tuottaa välikuoleman.
  karhumajava@gmail.com

 68. Itse vielä jotenkuten saan itseni sängyn pohjalta ylös suurimman osan vuotta, ainoastaan pimeimpään aikaan nouseminen on tuskaa. Sen sijaan perheessä on niitä, joille ylösnouseminen on helppoa ainoastaan kaikkein valoisimpaan aikaan, ja suunnattoman vaikeaa suurimman osan vuotta. Nyt vaan peukkuja pystyyn, että tästä tulisi helpotusta perheenjäsenille…
  flight(at)luukku.com

 69. Noh tänään se taas tapahtui, se perus herätyskello soi, laitan sen pois päältä ja mietin itsekseni että nousen 5 minuutin sisällä. Kappasta vaan sitten äiti huutaa että eikös sun pitänyt kouluun mennä kello on jo seitsemän. Herään ja katson kännykästä kelloa, se on 07.05 OHH SHIIITTT 20min aikaa syödä pukea ja lähteä, mikä on mulle aamuzombille ihan liian vaikeaa. No onnistuin kuitenkin menemään tunnille ja vain 10 minuuttia myöhässä, tosin en ollut meikannut, kuten en eilenkään jolloin nukuin myös pommiin. Lalleropallero@hotmail.com

 70. Mahtava kuulla että valosta on ollut sinulle apua 🙂 Itse tarvitsisin tuota rytmin ja elämänhallinnan säilytykseen. Jäin syksyllä työttömäksi kun koko firma irtisanottiin. Sen jälkeen on ollut todellinen haaste pitää vuorokausi – ja nukkumisrytmi ´oikeana´. Sairastan myös masennusta minkä vuoksi on joskus vaikea jopa päästä ylös sängystä, joten jos lamppu auttaisi sen hiukkasenkin voisi se olla melkein hengenpelastaja!

 71. Reagoin paljon valoon ja huomaan saavani siitä paljon energiaa, tällaisena pimeänä aikana olen paljon masentuneempi ja väsyneempi. Olen haaveillut kirkasvalolampusta mutta en koskaan sellaista ole raaskinut ostaa, se voisi tehdä aamuista paljon mukavempia!

 72. Talven pimeys saa mut totaalikuolleeksi. Työmatka on minulla noin 140 km, ja aamuisin pitäisi siis olla noin puoli kuuden maissa virkeänä ylhäällä…yeah, right. In my dreams! Torkutus on melkoisen pitkäkestoista (vähintään maksimit) ja pelkään saavani pian valituksen asiasta naapureiltani. Petikaverilta tämä on jo tullut "pari" kertaa 😉

 73. Oih, tämäpä olisi mukavampi herätys kuin nykyinen nahkavekkarini, jonka hälytysääni on "BYÄÄ!" eikä mitään tietoa mistään valoista 🙂

 74. Oi tää ois niin unelma! Olen todella väsynyt aamuisin vaikka d-vitamiinia on tankattu jo kesästä asti ja kaikki muutkin virkistyskeinot kokeiltu. Muuten kyllä selviän pimeästä kaudesta, mutta nuo aamut ovat pahimpia.
  Nyt kahdet opiskelut ja osa-aikatyö meneillään, joten ne aamut ovat aikaisia, halusi tai ei.
  Jospa se arpaonni suosisi 🙂

 75. Tarvitsisin todella paljon kunnon jutun heräämiseen! Sillä en omista herätyskelloa ja sammutan aina puhelimesta herätyskellon. Tulisi todella tarpeen sillä valmistun 3kk päästä ja nyt koulussa on tiukkaa ja herääminen vielä tiukempaa!

  paaliinab@gmail.com

 76. Siis 5.00 herätys joka ikinen kouluaamu.. Ihan sika aikasin siis ja herääminen on myrkkyä varsinkin niinä iltoina kun on mennyt vähän pitempään vaikka vaan facebookissa!

 77. Tuollainen lamppu helpottaisi kyllä varmasti heräämisiä pimeänä aikana. Ja se pimeä aikahan täällä kestää ihan luvattoman kauan 🙂 Ehkäpä sitä raahautuisi ensin bussipysäkille ja sieltä töihin hieman pirteämpänä, kun saisi herätä valoisassa huoneessa 🙂

  sini.m.hiltunen@gmail.com

 78. Tarvitsen todella tuota lamppua, jota olen edullisesti yrittänyt jo kauan etsiä koska kesät talvet mulla on AINA pikimustat silmänaluset, ja tätä ei ainakaan helpota 3kk ikäinen super ihana esikoisprinsessani joka on innokas yökukkuja, toisin kuin äitinsä..tyttö oli tosi pieni syntyessään ja siksi lääkärissä tulee ravattua kaiken maailman testeissä sun muissa ainakin kahdesti viikossa..ja lääkäri ajathan tunnetusti sijoittuu sinne aamuun mitä ei todellakaan helpota se, että me kaksi neitiä nukutaan helposti klo 13 asti eikä meitä ylös saa mitkään herätyskellot, ja lääkäriajan ohi kun nukkuu niin uudenhan saa usein niin helposti muutaman tunnin puhelinjonotuksen jälkeen johonkin 2 viikon päähän.. uskon että toi olis meille kauneusnukkujille loistokeksintö! Ihana blogi muuten, löysin joskus pari viikkoa sitten ja luin päivässä kerralla läpi 🙂 hauskaa lomaa!

  sofia.annika@luukku.com

 79. Ehdottomasti arvonnassa mukana. Mietin just eilen,että on varmaan useampi vuos et oisin heränny aamulla pirteänä ja niin ettei ois väsyttäny. En raaski kuluttaa viikonloppusin päiviä nukkumalla niin kauan kun väsyttää,koska tiedän et oon nukkunu jo 10h ja kierre on loputon. Oon siis ajoissa illalla unilla ja arkenakin nukun ysiin aamusin (nukun varmaan liikaa),mut kun mikään ei riitä. Olis huippua omistaa tollanen. Ja toi iltatoiminto auttas takuulla myös miehen nukahtamisongelmia (mulla ei sellasia oo ikinä ollu) 😀 T.Mmarika (mmarika.k@hotmail.com)

 80. hei olisitko osannut sanoa saako Helsingistä jostain solkkuvoiteita? Tyyliin stockalta,sokokselta etc.? 🙂 muistelin että niitä on sun blogissa joskus muinoin vilissyt:)

 81. Oi, olisi todella tervetullut herätysvalo itselleni. Tänään nousin vasta siinä iltapäivä neljältä (tämän mahdollistaa opiskelu, jotka voisivat edetä paljon nopeamminikin, jos ei olisi syksy kulunut väsyneenä ja masentuneena.) Minulla on univaikeksia ollut, sekä nukahtamisongelmia, että heräämisongelmia, nukahdan niin myöhään ja jotenkin nukkuessani en kuule aina piipittävää kännykkäni herätyskelloa, tai siihen mahdollisesti tulevia viestejä tai puheluita, kuten kävi viime maanantaina -missasin lounastapaamisen siskoni kanssa, kun vain nukuin. Todellakin tarvitsisin tuollaista iristystä ja lempeää valoa aamuihini, että ne alkaisivat edes aamu aikaan, jo oman hyvinvointini sekä opintojen vuoksi, ettei kela ala kohta krävätä minulta olemattomia opintopisteitä. Eli talouden, opintojen sekä ennen kaikkea oman hyvinvointini kannalta mielelläni tuollaista kokeilisin. Olisin jouluna halunnut ostaa tuollaisen äidilleni lahjaksi, mutta opiskelijana minun tuli tyytyä vähemmän maksavaan lahjaan, kun vuokranikin nousi tässä, samoin jouduin toteamaan, että arvonlisän nousu vaikuttaa myös lääkkeiden hintoihin hieman. No toivon valoisempaa ja parempaa vuotta itselleni, mutta myös muille. Kivaa vuotta myös sinulle, ps. on nuo blondit hiuksesi hienot, vaikka ei se raita-juurikasvu kombokaan mikään huono ollut päinvastoin. om93080@uta.fi

 82. Tämä lamppu olisi aivan loistava juuri minulle, koska pimeä ajanjakso on masentava. Minulla on kaksikuinen poika, joka herättelee öisin, ja olisi erittäin miellyttävää tietää onko aamu vai ilta 😀 pehmeät herätykset olisi ihana bonus tähän ajanjaksoon, sillä äitiyspäivärahalla ei tuollaisia luksus juttuja hankita.
  Olisi täydellistä saada herätä pehmeään valoon ja luonnon ääniin tämän kaamoksen (ja liikenteen hurinan) keskellä.

  harrietaura@hotmail.fi

 83. Aamuherätykset on yks hirveimmistä asioista joita tiedän! 😀 Olen kaikkea muuta kun aamuihminen, joten joskus olisi kiva aloittaa aamu pirteänä eikä kuin peppuun ammuttu karhu! Olen itsekin miettinyt wake up lightin hankkimista, mutta mielestäni ne ovat aika kalliita:( tällainen olisi ihan huippu siis voittaa!

  niiinaa-@hotmail.com

 84. Tuo voiskin olla melko hauska! 🙂 Syksy oli minulla todella rankka opintojen suhteen ja stressiä pukkasi, sama näyttää jatkuvan tässä alkuvuodestakin.. Ehkä tuon avulla olisi helpompi herätä kohti päivän koitoksia! 🙂
  pinkzalmiac@gmail.com

 85. oon ollu jo yli vuoden aikeissa ostaa vastaavanlaista, mutta se vaan aina jää:/ ois mahtavaa herätä aamuisin täysin virkeänä, mitä en oo kokenu ainakaan kolmeen vuoteen:D
  niiina-@hotmail.com

 86. Täälainen on ollut hankintalistalla jo pitkään, ei vaan ole vielä raaskinut ostaa. Teen joka viikko sekä aamu- (klo 7->) että iltavuoroja (->21.30) ja siksi on mahdotonta saada minkäänlaista unirytmiä. Ja herääminen on vaikeaa, aina, myös iltavuoroon herätessä. Tämän avulla ei ehkä tarvitsisi aamuisin autoilla töihin puoliunessa…

  piikkipiru@jippii.fi

 87. Herätyskello soi joka arkiaamu klo 4.40. Aikaisen herätyksen takia kelloja on soimassa yhteensä neljä + viisi muistutusta puhelimessa että varmasti herään. Aamut ovat aika tuskaa kun herätyskellot soivat eri paikassa etkä unenpöpperössä edes tiedä mikä kello milläkin hetkellä soi ja saat hakata niitä kaikkia. Olisi siis varmasti mukavampaa herätä luonnolliseen valoon.

  johanna.mantynen@suomi24.fi

 88. Olen kyllä varmaan yksi surkeimmista herääjistä.. Kun laitan kahdeksan aamuksi kellon soimaan puhelimesta suurimmalla mahdollisella äänenvoimakkuudella saatan herätä 10 aikaan kaverin soittoon etteikö koulu taas maistunut 😀 en vaan siis kuule yhtään mitään, niin sikeesti nukun.. Oonkin vähän harkinnut josko ton tyylisestä lampusta ois mulle aamujen helpottajaksi… pinviini123@hotmail.com

 89. Heip, tän täytyy olla jotain kohtaloa, koska mun vanha herätyskello meni juuri rikki ja uusi on ostoslistalla. Oon haaveillu jostain tämän tyylisestä, mutta ylittää oman budjetin, joten olis ihan mahtava voittaa, koska tulisi niin tarpeeseen! Helpottaisi varmasti näitä pimeitä ja ankeita aamuja!

  Hyvää lomaa sulle jo etukäteen, luin juuri sun tuoreimman postauksen ja samoja pakkausniksejä käytän itsekin 🙂

  emmih_@hotmail.com

 90. Toi olis aivan loistava tämmöiselle aamu-uniselle, joka ei millään meinaa päästä sängystä ylös, josta usein tuloksena on myöhästyminen omasta aikataulusta. Helpottais meikäläisen arkea huomattavasti 🙂

 91. Valon vaikutus mun heräämiseen on ihan selkeä: kesäaamuina sitä herää kuin itsestään, kun taas pimeänä aikana oon ihan kuutamolla herätyskellon soidessa, ja herääminen on todella vaikeaa. Olen miettinyt tällaisen hankkimista jo pitkään, olisi siis kiva viimein päästä testaamaan, auttaako laite todella heräämään.

  elssaliisa@gmail.com

 92. Rakastan nukkumista, inhoa heräämistä. Havahdun äkäisenä herätyskelloon, käännän kylkeä, herään vielä äkäisempänä torkkuhälytykseen ja lopulta nousen niin myöhässä, että vedän yhdellä kädellä vaatteita päälle, toisella maalia tauluun ja kolmannella laitan koiralle ruokaa kuppiin. Heräämisvaikeuksieni vuoksi olen muun muassa ajanut tutkaan luomivärisivellin kädessä, hups. Voisin kuvitella, että tuollainen lempeä valo olisi erinomainen aamukooman helpottaja 🙂

  martikainen.kk@gmail.com

 93. ooooi tollaset on niiin mulle tehty!! Mulla on näin talvella apuna tv radio ja puhelin herättämässä mua aamulla! Odotan jo innolla kesää että päädee herää auringonnousuu ja ylipäätää herää aamulla nii että on valosaa. Toi antais pienen varaslähdön tulevaan!! Jeeejee!! ((:

  lizaxa92(@)hotmail.com

 94. Ihminen joka kävi 3,5 vuotta iltakoulua eli ei tarvinnut herätä aamuisin juuri koskaan, siirtyi työelämään ja aamuherätyksiin. Ei ole helppoa tämä joten tämä kapine voisi olla pelastajani 🙂

  edgarrr@suomi24.fi

 95. Miksi tarttisin apua aamuherätyksiini? 😀 Noh siksi että kaikki jotka tuntee mut niin kuvailisivat mua sanoilla "aamu-uninen" ja "aina myöhässä". Unirytmit on aina ihan päin prinkkalaa, öisin ei väsytä tippaakaan ja aamusin herääminen on vaikeinta ikinä. Vapaapäivinä nukun helposti 12-16h unia ja siihen ne päivät sitten meneekin. Jos olis pienikin mahdollisuus herätä pirteänä (ja olla aina myöhästymättä töistä) niin mielelläni kokeilisin sellaisen vaihtoehdon 😀 kyynel88@hotmail.com

 96. Lisäapua tuskaisiin iltaheräämisiin kaivataan täällä. Siis ilta, koska teen yötyötä 🙂 Nukun helposti sen 8-9h, mutta herääminen on yhtä t u s k a a ! Kirkasvalosta ei ole mulle apua, kun pitää ylösnosun jälkeen käyttää koirat aamupissillä, ei ole aikaa istuksia puolta tuntia jonkun lampun edessä. Siksipä tälläisen heräämisvalo olis parempi. Mielelläni kotiuttaisin sen.

  raita.paita@hotmail.com

 97. Mä olen välillä tosi huono saamaan unta ja toki myös aamulla on sitten todella vaikea nousta ylös ja joutuu torkuttamaan monta kertaa. Joutuu myös välillä laittamaan kellon herättämään tosi aikaisin, että varmasti herää.

  completelylacking[at]gmail.com

 98. Mä todellakin tarvisin vähän valoa aamuun. Inhoon heräämistä, varsinkin nyt kun on koko ajan pimeetä. Alan virkoomaan vasta puolen päivän jälkeen, ja oon aamut kyllä ihan tehoton ja kiukkunen!
  Voikun arpaonni suosisi mua (ja mun lähellä olevia ihmisiä, oon kiukkunen aamusin :D)

  ihme_ihminen@hotmail.com

 99. Ihana kilpailu! 🙂

  Olen huono nukahtamaan ja nukun alkuyöstä muutenkin aina todella levottomasti. Aamulla, kun olisi aika nousta herätyskellon pirinään, olen vielä niin syvässä unessa, että sieltä ”nousu” on vaikeaa ja kärsinkin koko loppupäivän järkyttävästä päänsärystä. Vähitellen herättävä lamppu olisi minulle oikea aarre, kun kroppani pääsisi valmistautumaan ajoissa heräämiseen ja uneni olisi siinä heräämisen hetkellä kevyempää. Toivon, että pääsisin irti päänsärkykierteestäni. Kärsin myös jännityspäänsärystä, joten kuukaudessa minulla on enemmän särkypäiviä kuin säryttömiä…

  superharasho@hotmail.com

 100. Löysin sun blogisi, kun googletin apuja poikani herättämiseen. Meillä on nimittäin ONGELMA, 15-v poika, jota ei saa hereille millään. Arkiaamuisin pitää lopulta (kun äänijänteet huutaa jo hoosiannaa) kirjaimellisesti nostaa poika sängystä ja vahtia ettei se valu sinne takaisin. Viikonloppuisinkin herääminen voi venyä pitkälle iltapäivään. Olemme kokeilleet puhelinherätystä, herätyskelloja ja kaikkea mitä kotikonstein vain voi kokeilla. Poika vaan kääntää kylkeä ja antaa kellojen soida. Monista keskutelupalstoista sain vinkkiä että kirkasvalolaite voisi auttaa poikaamme niin että herääminen voisi vielä jonain päivänä onnistua ilman vanhempien fyysistä avustamista.

 101. Olen halunnut jo pitkään kokeilla, josko tuollaisesta olisi apua minulle. Koen olevani superhuono aamuherääjä. Kaikki opiskelutoverini tietävät että minua on turha odottaa luennoille ajoissa, joskus jopa nukun koko päivän ohi, hups. Kun kello soi aamulla sen sata kertaa, painan toiset sata kertaa torkkua ja jatkan onnellisesti unia. Jatkan unia vaikka torkku soisi, ja se soi aina niin monta kertaa kunnes se lakkaa. Pientä helpotusta on tuo iphone tuonut, koska sitä räplätessä herää edes hieman, mutta pahimpina aamuina ei jaksa edes sitä räplätä 😀

 102. tarviisin tollasen että olis ees joku valasemassa näitä synkkiä, pimeitä, stressin ja kouluhommien täyteisiä päiviä 😀 oon aina tähän aikaan vuodesta jostain syystä väsyneempi ku koskaan, ja vaikka oisin nukkunutkin ihan kohtuullisen mittaset unet syyllistyn joka aamu ihan järjettömiin herätyskellon torkutteluihin, eilenkin kello soimassa 7.15, ylös pääsin vasta kahdeksan jälkeen 😀 yliopisto ja massaluennot mahdollistavat moisen lusmuilun, kun ei oo minuutintarkkaa monelta sinne luennolle raahautuu .. tervetuloa kirkasvalolamppu?

  isabella.sepponen@uta.fi

 103. Tarvisin apua aamuherätyksiin, koska tää pimeys on kestäny jo niin pitkään, että voisin nukkua kellon ympäri. Tarviin valoa! Ois ihanaa herätä helpommin.

 104. Täällä yksi iltavirkku ja aamu-uninen! Ehdottomasti kaipaisin tuollaista aamuihini, ettei aina tarttis juosta kiireessä ja kirota sitä ku ei taaskaan noussu tarpeeks aikasin.. Lisäksi toi radio-ominaisuus olis aivan täydellinen! Heräsin aina aiemmin radioon, mutta koska se meni rikki enkä oo löytäny vielä hyvää uutta tilalle, oon joutunu heräämään pirinään joka saa mut vaan raivon partaalle!

  Uskon että valo ja Suomipopin aamulypsy sais mut vihdoinki heräämään virkeänä ja hyväntuulisena! 🙂
  marrari_@hotmail.com

 105. Oih! Oisin niin tälläsen tarpeessa. Oon itse aika altis kaamosmasikselle ja tuntuu niiiin niin vaikeelta päästä ylös menin sitten aamu- tai iltavuoroon. :s Ihanaa viikonloppua. 🙂 linda.playitagain@gmail.com

 106. Aloitin juuri koulun käynnin uudestaan parin välivuoden jälkeen, ja voin kyllä kertoa, että kasin aamut ei ole mitään herkkua. :- D Joten olisin kyllä ikionnellinen, jos saisin pientä apua heräämiseen niin ei tarvitsisi aina vaan torkuttaa!

  jenni.wickstrom@hotmail.com

 107. kyllä tulisi tarpeeseen ! kolmivuorotyötä teen ja yövuorojen jälkeen on niin vaikea palata takaisin rytmiin ja saada itseni 7 aamulla ylös sängystä. tämä varmasti auttaisi!

  eveiina@hotmail.fi

 108. Aamuherätykset ovat tuskastuttavia. Voisin vain jäädä sängynpohjalle nukkumaan. Varsinkin nyt, kun yliopisto on taas jatkunut ja pitää olla aikaisin liikenteessä.
  sm92755(at)uta.fi

 109. Herään yleensä arkisin 06, ja keho huutaa ylimääräistä lepoa aamulla talvisaikaan,vaikka takana olisikin 8 h nukuttu yö. Salille menen myös yleensä aamulla ennen töitä, eli kello 07 pitäisi siellä olla, ettei viivästy työpäivän alku liian paljon. Wake-up light auttaisi huimasti heräämisessä kun pystyisi virkeänä heräämään sen sijaan,että keskellä "yötä" joutuisi aloittamaan päivänsä 🙂
  -Fia

  omenakokkeli@hotmail.com

 110. Olin tuossa noin puolen vuoden ajan saigonilla ja totuin hieman vääränlaiseen uniryytmiin; tuli valvoskeltua ja nukuttua pitkään. Nyt vuoden alusta palasin töihin ja on ollut aivan kamalaa herätä aamulla ennen kuutta (tai yleensäkin herätä kellonsoittoon) ja olen kuin zombie koko työpäivän ajan. Luulen, että tuon kirkasvalolampun aamulla aamuistani tulisi edes vähän siedettävempiä..

  fools.lullaby@gmail.com

 111. Opiskelijaelämän takia pitää välillän herätä pienilläkin unilla kouluun aikaisin, kun tulee tehtyä kaiken maailman turhalta tuntuvia koulujuttuja ja luettua tentteihin öisin, joten todellakin kelpaisi.

  lyyria@gmail.com

 112. Aloitin uuden työn ja joudun nykyään heräämään joka aamu aivan liian aikaisin! Tästä voiskin saada helpotusta heräämiseen 🙂

 113. Asuin vuosia ulkomailla, enkä muistanutkaan kuinka masentava tämä Suomen pitkä ja kylmä ja pimeä talvi on. Ehkäpä tuo valo palauttaisi vähän virkeystasoa aamuisin ja sitä kautta jaksaisi vielä pari kuukautta tätä kaamosta.

 114. Olen aloittanut uuden työn nyt tammikuussa, enkä ole nukkunut koko aikana yhtään yötä kunnolla. Heräilen pahimmassa tapauksessa puolen tunnin välein katsomaan mitä kello on ja olenko myöhästynyt töistä. En vaan voi olla katsomatta kännykästä kelloa, koska pelkään myöhästyväni töistä jos hyväuskoisena vain nukahdan uudelleen heräämisen jälkeen ilman kellon tarkastusta. Ja sitten kun se kello oikeasti soi noin viiden maissa.. voi peekule kun ei sitä silloin enää jaksaisi nousta.. 😛

  Uskoisin, että herättävä valo lievittäisi öisiä heräämisiä ja saisin nukuttua paremmin. Ei tarvitsisi stressata kelloa. Ainakin tietäisin joka kerta herättyäni, etten ole myöhässä töistä, kun valokaan ei vielä ole syttynyt.

 115. Herätys on joka aamu niin aikaisin, että ulkona sekä asunnossa on aivan säkkipimeää. Herätyskellon pärähtäminen soimaan ei todellakaan tunnu mukavalta, kun kroppa ei siihen ole millään tavoin valmistautunut. Tämä lamppu tekisi aamuistanu tuhannen verroin miellyttävämpiä! 🙂 catzu-@hotmail.com

 116. Työn vuoksi joudun parhaimmillaan heräämään aamukolmelta ja "hieman" pehmeämpi herääminen kuin vanhan ajan pärisevä herätyskello olis ihan kiva jo naapurisopuakin ajatellen… 😉 minttu.seppala@gmail.com

 117. Haha voi ei olin jo osallistumassa kun olen ulkomailla mutta tajusin että suomessahan kello on jo varttia yli kahdeksan eli ei voi mitään 😀 no katotaan kuitenkin jos oma kello oisikin sen vartin edellä 😀

  Oon ihan kamala kaamosmasentuja jonka kiukkukausi kestää yleensä marraskuusta maaliskuuhun jonka jäkleen olen taas puoli vuotta pikku enkeli. Uskon että helppojen aamuherätyksien lisäksi tämmöinen lisävalo voisi auttaa aika mukavasti siihen !

  sanni
  sankku93@luukku.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.