UGG Australia-valikoimaa Zalandosta

Postailin jo aikaisemmin syksyllä (tai no ”talvihan” nyt jo on…mukamas) UGGseista ja eri nettikauppojen valikoimasta (postaus täällä!). Sen jälkeen selasin sattumoisin Zalandon valikoimaa yrittäessäni etsiä niitä flamingonpinkkejä bailey buttoneita (nyyh) ja huomasin, että Zalandon valikoima UGGseista on ehkä parhain mihin olen törmännyt!

Edelleenkin haahuilen noiden punaisten minien (yllä) perään.. Toisaalta taas ei harmita, etten niitä ole ehtinyt vielä hommaamaan, koska kelit ovat olleet tähän asti niin huonot ettei UGGseja ole vielä edes ehtinyt käyttämään. Eli vielä ehdin miettiä jospa pistäisin nuo ihanuudet tilaukseen kevät-talveksi! HALUAN! HALUAN!

Entäpäs nuo rusettiset pinkit?! Aivan ihanat! Kivaa vaihtelua perusmallien ohelle. Poikaystävällä on joku fiksaatio neulottuihin UGGseihin ja lupasi taannoin Kaliforniassa rahoittaa niistä puolet jos olisin neulotut versiot ostanut. Ehti jo sitten keksiä asukokonaisuudenkin niiden neulottujen ympärille, hahha! No mutta, ehkä vielä.. 
Tähän asti on tullut tallusteltua vanhoilla rämillä EMUilla, kun ei raaski vesisateeseen UGGseja uhrata.. Ehkä ne pikkupakkaset vielä tänne Helsinkiinkin saadaan!
Suosittelen lämpimästi kurkkaamaan tuon Zalandon UGG Australia-valikoiman, joka löytyypi täältä
Ja samalla vinkkaan myös Zalandon alkaneista aleista, joita taas pääsee kurkkimaan täältä!

4 vastausta artikkeliin “UGG Australia-valikoimaa Zalandosta”

  1. Äh, onnistuin ilmeisesti pilaamaan/tuhoamaan kommenttini… Plääh. Mutta pointti oli se että Aleksanterinkadulla Helsingissä Aleksi kolmellatoista oli Uggeja hyvä valikoima ja siellä oli sellaset korallinpunaisetkin mistä tulit heti mieleen! En oo ihan sata varma oliko nyt just noi mut ehkä! Käy kurkkaa jos siellä liikut. 🙂 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.