Huippu-uutuus: Label M Thickening shampoo +conditioner

Jipii, sain vihdoin käytyä ostamassa ne Label M:n tuuheuttavat hiustenpesuaineet, joista jo jokunen aika sitten täällä mölysin. Taitavat olla melkoisen suosittuja kun olivat kuulemma jo kertaalleen jälleenmyyjältäkin loppuneet. 
Kyseessä on siis Thickening-sarja, joka turvottaa hiusta sisältäpäin ja tuuheuttaa, sekä tuuheuttaa näin hiuksia tekemättä hiuksen pintaan tuotekerrostumaa. Nyt kun luen tuota purkin tuoteselostusta, niin joku patentoitu juttu ilmeisesti myös stimuloi tuuheutuksen ohella hiustenkasvua. Itse en ole vielä ehtinyt näitä testailemaan, mutta kerron ehdottomasti kokemuksiani jotka varmasti näkyvät muutaman pesukerran jälkeen. Ette usko kuinka innoissani olen näistä jo nyt! 

Pari muutakin hiusjuttua tuli hankittua loppuneiden tilalle.. 🙂 Klippoteket on niin paras ja tuota Batisten XXL-volume-kuivashampootakin oli pakko ostaa testiin!

Tuoteselostuksen mukaan tuotteet ”auttavat turvottamaan hiussuortuvia näkyvästi paksummiksi sekä painottomasti tiiviimmiksi välittömästi” , mahtaakohan sitten tarkoittaa että tulos näkyy jo heti ensimmäisen pesukerran jälkeen. Näytyy testata ja jännittää mitä tapahtuu lirutukalleni 😉
Telkkarissahan mainostetaan Lorealin Elvitalilta vastaavanlaista markettiversiota, joka lupaa myös turvottaa hiusta. En ole kyseiseen tuotteeseen sen koommin paneutunut, mutta ensin herää mieleen että tuo markettiversio kenties tekee paksumman hiussuortuvan juuri tekemällä jonkunlaisen tuotekerrostuman hiuksen pintaan. Voihan siinä olla tämän tuotteen kanssa samankaltaisia ainesosia, mutta yleensä noissa halvemmissa tuotteissa niitä oikeasti hoitavia ainesosia on aivan minimaalisen vähän verrattuna ammattilaisten käyttämiin salonkituotteisiin. En tosiaan ole tästä varma, koska en ole mikään kampaaja, mutta herätti vain miettimään. 
Muistaakseni kampaajani kertoi, että tässä Label M:n tuuheuttavassa käytetään jotain maitotuotannon sivutuotteena syntyvää proteiinia juuri hiusta sisältäpäin turvottavana ainesosana ja ainakin hän oli kuullut useilta, että tuote ihan tosiaan toimii!! 
Nyt sitten vain testailemaan näitä! Omani ostin siis Uudenmaankadulta Qhairista, mutta netissä Label M:ää myy ainakin Lookfantastic, jossa hinnatkin ovat Suomea edullisemmat 🙂

sisältää mainoslinkin

4 vastausta artikkeliin “Huippu-uutuus: Label M Thickening shampoo +conditioner”

  1. Lorealin oli aika surkeaa, jos puhutaan samasta tuotteesta. Yks tosi hyvä tuuheuttava shamppoo on Lushin Big-shamppoo. Arvokasta, mutta kyllä aika riittoisaakin. 🙂

  2. Uskaltaako noita jatkeisiin käyttää kun minulle kampaaja sanoi ettei mitään volume tuotteita kannatta käyttää hiustenpidennyksiin ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.