Eka aamupostaus uudessa blogissa

Aah, ette tiedä kuinka ahkerasti näpyttelin eilen illalla tätä uutta blogia. En kertakaikkiaan vain malttanut keskittyä yhtään mihinkään kunnolla. Paitsi siis tähän. Kuulostaa varmasti tosi hassulta, mutta itselleni tämä on oikeasti niin suuri juttu ja muutos. Jotenkin kun blogi on ollut niin pitkään osa elämää, niin menee pasmat sekaisin kun homma mullistuu aivan täysin. Samalla myös joutuu opettelemaan aivan uusia juttuja uuden pohjan kanssa, miettikää nyt kun on tehnyt rutiinilla kaiken 9 vuoden ajan tietyllä tavalla.

Toisaalta nyt kyllä ihmettelen, että miksi en jo aikaisemmin tehnyt tätä uudistusta? Kai sitä ihminen aina yrittää välttää kaiken maailman suuria operaatioita kun on vaan niin paljon helpompi pysyä sillä omalla mukavuusalueella. Toisaalta sitä itse (ja silmä myös) tottuu siihen omaan tuttuun ja turvalliseen, eikä ehkä edes enää itse tajua, että se juna ehkä meni jo… ajat sitten! No mutta olen niin supertyytyväinen, että homma on nyt tehty ja toivottavasti tästä on teillekin iloa. Ainakin mobiiliversio on nyt niiiiiin paljon kivempi kun se vanha Bloggerin mobiilipohja! Myös kuvat näkyvät täällä niin paljon tarkempina!

Eilen sen tein! Olin nimittäin pyjamassa ihan koko päivän. En muista milloin olisin viimeksi saanut nauttia moisesta huvista, varmaan joskus kun on ollut kertakaikkiaan niin kipeänä, ettei ole jaksanut pukea. Sanotaanko  siis, että siitä on varmasti ainakin muutama vuosi. Toisaalta, kai se on vähän itsestään kiinni, voisinhan tietty viettää täällä kotona pojan kanssa vaikka jokatoisen päivän pyjamassa. Valitsen vaan kuitenkin tehdä kaikenlaista. Tuon takatalven kunniaksi päätin kuitenkin olla tekemättä yhtikäs mitään pakollista koko päivänä! Ei vaan jotenkin huvittanut. Sitten tuli tämä blogin siirto ja olin jotenkin aivan tiloissa siitä eteenpäin koko päivän. Sydän vaan hakkasi rinnassa ja olin jotenkin täysin psyykkeessä kun kahlailin täällä menemään ja muokkasin noita vanhoja postauksia. Huhheijaa!

En kai ole maininnut täällä mun selästä, joka on ollut viime viikkoina todella kipeä. Jätin tällä viikolla joogan väliin kun oli muuta menoa ja jotenkin heti kipeytyi! Harvemmin olen ikinä kärsinyt mistään selkävaivoista, lähinnä kipeytyneet ja jumittuneet hartiat ovat olleet se juttu, mutta nyt on ylä/keskiselkä tuosta pojan kantamisesta täysin juntturassa ja kipeä. Oikein semmoinen pakottava tunne, yök! Vähän kun ei saisi kunnolla henkeä.

Siksi ollaankin Tommin kanssa molemmat raahautumassa vuorotellen hierontaan, ehkä jo ensi viikolla. En vain nyt  ole varma kumpi olisi itselläni paras vaihtoehto tämmöiseen pahentuneeseen jumiin, urheiluhieroja vai kiropraktikko? Varmaan kummastakaan ei ole haittaa, mutta kunpa tietäisi kumpi on ensisijaisena tehokkaampi. Onko kellään hajua?

Rakastan muuten sitä kun mun selkä rusautetaan! Tiedättekö, kun joku ottaa tavallaan Heimlichin otteella kiinni ja nostaa ilmaan sillein nytkäyttäen, että selkä oikein rusahtaa. Mulla rusahtaa aina kyllä semmosella rutinalla, että huhhei ;D Mutta kyllä se aina hetkeksi helpottaa. Varmaan salitreeni auttaisi näihin jumituksiin, mutta testaan nyt ensin hierontaa, juoksua ja joogaa, kun ovat tähänkin asti auttaneet.

Unohdinkin eilen mainita, että jos haluatte hakea blogistani jotain tiettyä sisältöä, niin sivuston alaosasta löytyy tuo todella kätevä hakutoiminto! Esimerkiksi kun haette ”säästäminen”, niin saatte näkyviin ainakin suurimman osan tuon aiheisista postauksista, kaikki siis missä tuo sana vilahtaa. Eli jos esim jotkut tietyt matkapostaukset kiinnostaa löytää nopsaa, niin hakukenttään vaan kohteen nimeä! Voisin jossain välissä tehdä semmoisen postauksen, jossa nyt vaikka on TOP10 vanhat postaukset, joiden arvelisin kiinnostavan.

Ps. Tein muutoksia Bloglovin-tiliini eilen ja siirsin vanhan tilini uuden blogin tilini yhteyteen, eli jos yritätte mennä noista somepainikkeista Bloglovin-tililleni, niin se ei nyt toimi kun ohjaa sinne vanhaan profiiliin. Jos joku haluaa tässä välissä siirtyä lukijaksi sinne, niin uusi profiili löytyy täältä (jos olet lukenut blogia vanhan profiilin kautta, niin ei tarvitse tehdä mitään)!

Upeaa lauantaita

14 vastausta artikkeliin “Eka aamupostaus uudessa blogissa”

 1. Heippa Iines,

  Kuulostaa fasettilukolta tuo sun vaiva, jos haittaa jopa hengitystä. Itsekin kärsin niistä aika ajoin. Lepoviikko (salilta) mutta myös liike auttaa (lisää verenkiertoa ja tehostaa kuona-aineiden poistumista). Mulle fyssari neuvoi sellaisen nopean liikkeen missä kyynärpää heilautetaan nopeasti taakse, hartiat tietty mahd rentona, kädet koukussa ojennettuina sivulle. Kuin taklaisit jotain kyynärpäällä. Itse tein kädet vuorotellen, en samaan aikaan vaikka sekin varmasti vois toimia. Auttaa jos siellä selän takana on jotain mikä ottaa tämän nopean ”taklauksen” vastaan mutta ei välttämätön. Liikkeen tarkoituksen on tosiaan lisätä verenkiertoa lapojen väliin. Joskus heräsin yöllä kipuihin ja tein tota liikettä jotta saisin verenkiertoa lisättyä ja sain taas nukuttua. Niin ja sit tietty se kuuluisa rusautus kanssa auttaa 🙂 Toivottavasti tosta mun selostuksesta sai jotain selvää.

  Ainiin, kiitos ihanasta blogista. Olen lukenut jo vuosia ja ajattelin nyt ekaa kertaa kommentoida kun toivoit lisää kommentteja ^_^

  1. Aah, siis kuulostaa niin tutulta! Juuri tuon tyyppistä liikettä olen yrittänyt tehdä helpottamaan oloa, jotenkin kokoajan pakonomaista taivuttaa käsiä yhdessä suoraksi selän takana kun olo on jotenkin niin tukala! Kiitti hurjasti tuosta täsmäliikkeestä, juuri samaa en ole testannut ja kokeilin heti tehdä useita toistoja, niin johan sai verenkiertoa liikkelle, aah! Huomaan heti, että pahenee jossei liiku kunnolla päivään-pariin. Ja kiitokset mukavasta kommentistasi ja sanoistasi <3 ihanaa viikonloppua!

   1. Hei!

    Minä myös kärsin aika ajoin samanlaisista selkävaivoista, kun tulee istuttua pitkiä päiviä tietokoneella opiskelujen parissa, aina ei niin hyvissä asennoissa… 😀 Mutta itse olen ainakin huomannut myös foam rollerilla selän rullailun auttavan. Varmaan samankaltainen vaikutus kuin tuossa Tanja Marikan ohjaamassa liikkeessä, mutta lisäksi rullalla saa välillä myös rusautettua selän. Jos siis rulla löytyy kotoa, niin suosittelen kokeilemaan! 🙂

    1. Ahh, olisipa ihana päästä rullailemaan foam rollerilla! Sillä on ihana naksautella! Pitäisi kyllä hommata, ennen aina salilla rullailin sillä. Kiitos muistutuksesta 🙂 Nuo vaivat on kyllä ihan peestä.. Ihanaa sunnuntaita 🙂

 2. Tämä sun uus blogi on tosi hieno! Kännykällä miellyttävä lukea 🙂 🙂

 3. Raikas ja selkeä ulkoasu blogilla, tykkään ? Miten muuten sen Oral Bn Genius harjan lataustoiminto siinä matkakotelossa toimii? Tai siis ymmärsin, että matkakoteloon laitetaan paketin mukana tullut johto ja harja latautuu näin. Mut mitäs jos haluan ladata puhelimen? Niin laitanko siis matkakoteloon puhelimen laturin johto–osan, siis usb-kaapelin ja lataan sitä kautta puhelimen…? (Siis samalla kun kotelo on kytketty pistorasiaan sillä paketin mukana tulleella johdolla).

  1. Niinpä! En voisi olla tyytyväisempi!! 🙂 Ja juu, juuri noin eli se USB laitetaan kiinni matkalaturiin ja lataa puhelimen+harjan sillä yhdellä seinään menevällä johdolla 🙂

 4. Hyvältä näyttää uusi blogi ja kommentin kirjoittaminen puhelimella toimii muuten täällä paljon paremmin! Mulla oli kanssa selkäongelmia, kun roikottelin näitä ipanoita vauvana milloin missäkin asennossa. Kävin fysioterapeutilla ja se hieroi, venytti ja niksautteli. Ja mikä parasta, fyssarilta sain tosi hyvät jumppaohjeet sekä mitä pitää tehdä heti jos alkaa tuntua vähääkään kipua. Samat ohjeet toimii edelleen! Pahimmat kivut oli muuten kun palasin takas toimistotöihin ja istuin autossa työmatkat (puoli tuntia suunta). Ja siihen ajankohtaan omat liikkumiset väheni huomattavasti, kun en lasten 9 h hoitopäivän päätteeksi muka raaskinut lähteä yksinäni liikkumaan…

  1. Voi vitsi, jaksaisikohan vielä sinnitellä pari kk edes hieronnan voimin niin voisi kesällä koittaa työterveyden kautta fyssarille! Ohjeet liikkeisiin olisivat nimittäin aika jees 😀 Ja joo, kyllähän se istuminen on ehkä kaikkein pahin jumittaja, sitä odottellessa siis. Vielä kun kuitenkin ehtii hyvin liikkuakin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.