Kevään tennari-inspistä

Muhun on iskenyt kamala himo ostaa kevääksi jotkut värikkäät tennarit! Ja nimenomaan mielellään jossain kivassa pastellisävyssä. Olen selaillut jo nettikauppoja jonkin verran kivoimpien kenkien suhteen ja kokosinkin tähän postaukseen eniten himottavia tennareita, lisääkin olisi kyllä (valitettavasti) löytynyt.. Kaikki tämän postauksen kengät ovat poimittu Junkyardin* valikoimista 🙂

1.Puma Suede Platform Core korallisena täältä* 2. Puma Basket Platform reset turkoosina täältä* 3. Puma Suede Heart reset pinkkinä täältä* 4. Nike Huarache kelta-roosana täältä* 5. Nike Huarache sini-vihreänä täältä*

Olen ennenkin ehkä sataan kertaan toistanut kuinka loistava hankinta Niken Huarachet olivat! Ne ovat arkilenkkareista ehdottomasti lemppareimmat ja lähtevät esimerkiksi lähes poikkeuksetta kaupunkireissulle jalkaan. Omanihan ovat mustat, mutta nyt olen alkanut himoita niitä myös jossain kivassa värikkäässä mallissa.

Pumalle tuli joskus viime syksynä Platform-tennareita ja harkitsin niiden ostamista jo silloin, mutta lykkäsin sitten tennareiden hankintaa keväälle. Puman ostaminen olisi jo itsessään melkoinen poikkeus näin vannoutuneena Nike-fanina, mutta tykkään ihan hurjasti noista Platformeista!! Himotusta ei yhtään auta se, että noista on aivan mielettömän söpöjä värejä!

1.Nike Huarache vihreänä täältä* 2. Adidas Gazelle täältä* 3. Nike Huarache puna-harmaana täältä* 4. Adidas Campus täältä*

Tässä sitten kivoja malleja vähän hillitympään tyyliin. Vaikken olekaan mikään ihan järjetön Addu-fani, niin nuo kahdet mokkaiset ovat ihania! Ja siis kuitekin melko hillittyjä ihan perinteiseenkin arkiasuun 🙂

Onko kellään muulla tennarihimotuksia kevääksi?!

Itselläni on vakavan harkinnan alla nuo 1 & 4. Itseasiassa olen ehkä jopa enemmän tykästynyt tuohon Puman malliin, en vain pääse yli kuinka ihanat nuo ovat! (Tähän kävisi hyvin se sydänsilmä-emoji :D)

Ps. Kannattaa kurkata myös Junkyardin mid-season sale!*

kaupalliset linkit merkitty *-tunnisteella

4 vastausta artikkeliin “Kevään tennari-inspistä”

  1. Täälläkin iskee järkky tennarihimotus aina keväisin! Joskus ennen odotin talven jälkeen ballerina-kelejä, nyt tennarikautta – lenkkarit/tennarit on kyllä ihan parhaat! Kun osaisi vaan päättä, että mitkä seuraavaksi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.